search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:22
MENU CLOSE

Βίντεο της Χαμάς με ομήρους να παρακαλούν για κατάπαυση του πυρός – «Αύριο θα σας ενημερώσουμε για την τύχη τους»

14.01.2024 23:50
OMIROI

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το βράδυ ένα βίντεο που εμφανίζει τρεις ισραηλινούς ομήρους που κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας.

Στο βίντεο οι όμηροι απευθύνουν έκκληση στην ισραηλινή κυβέρνηση να σταματήσει τη στρατιωτική επίθεση κατά του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος, ώστε να αφεθούν ελεύθεροι οι όμηροι.

Το βίντεο διάρκειας 37 δευτερολέπτων ολοκληρώνεται με κείμενο που αναφέρει: «Αύριο θα σας ενημερώσουμε για την τύχη των ομήρων».

Νωρίτερα, η στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς ανέφερε ότι πολλοί από τους ομήρους πιθανότατα σκοτώθηκαν πρόσφατα, μεταθέτοντας στο Ισραήλ την πλήρη ευθύνη για την μοίρα των ομήρων.

«Η μοίρα πολλών ομήρων παραμένει άγνωστη τις τελευταίες εβδομάδες και άλλοι έχουν μεταφερθεί μέσα σε σήραγγες….», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ταξιαρχιών Εζεντίν αλ-Κάσαμ, ο Αμπού Ομπέιντα.

Παράλληλα είπε ότι «πολλοί από αυτούς πιθανότατα σκοτώθηκαν πρόσφατα και οι άλλοι διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο», για τον οποίο «η ηγεσία του εχθρού και ο στρατός του φέρει την πλήρη ευθύνη».

Διαβάστε επίσης:

Ελάφι κερδίζει μια δεύτερη ευκαιρία αλλά και τη ζωή του χάρη στο θάρρος του (Video)

ΗΠΑ: Διάσωση 8χρονης που έπεσε σε παγωμένη λίμνη – Δείτε το σοκαριστικό video

Χολιγουντιανοί ηθοποιοί υπέρ της προσφυγής της Ν. Αφρικής για γενοκτονία των Παλαιστινίων (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07