search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:21
MENU CLOSE

Κώστας Καραμανλής: Επισκέφτηκε εργοστάσιο της Ξάνθης, ως πρόεδρος της Ένωσης Καπνοπαραγωγών

15.01.2024 12:37
tsigara new

Δραστήριος εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Όχι, δεν ανακατεύτηκε στα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Δεν εξέφρασε άποψη ούτε για το επικείμενο νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών – εαν και θα είχε ενδιαφέρον η άποψή του.

Η δραστηριότητα του έχει να κάνει με την ιδιότητά του ως πρόεδρος του ΔΣ της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδας (ΣΕΚΕ).

Επσικέφτηκε, λοιπόν, με αυτή του την ιδιότητα, το εργοστάσιο της JTI στην Ξάνθη (ΣΕΚΑΠ). Ο κ. Καραμανλής ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και ενημερώθηκε εκτενώς για την επενδυτική δράση της JTI στην ακριτική περιοχή της Ξάνθης καθώς και για το παραγωγικό, εξαγωγικό και κοινωνικό «αποτύπωμα» της JTI από το διευθυντή του εργοστασίου, Danilo Stojanovic.

Ο κ. Καραμανλής δήλωσε εντυπωσιασμένος από την επένδυση, την ποιότητα των εγκαταστάσεων, τους μηχανισμούς για την εξασφάλιση της ποιότητας και τα μέτρα για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων.

Από την πλευρά του και αναφερόμενος στη στενή συνεργασία JTI και ΣΕΚΕ ο κ. Stojanovic δήλωσε: «Εμπιστευόμαστε την ποιότητα του ελληνικού καπνού εδώ και πάνω από 42 χρόνια για τα προϊόντα μας διεθνώς και συνεχίζουμε τη στενή μας συνεργασία με τη ΣΕΚΕ, προς όφελος και των δύο πλευρών».

Διαβάστε επίσης

Η διπλή ανάγνωση της κίνησης Βορίδη – Παγίδα ή πολιτικός στόχος 

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση για τον διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας φέρνει ο Κασσελάκης το επόμενο διάστημα

Κουτσούμπας: «Η κυβέρνηση συνεχώς συμπιέζει το λαϊκό εισόδημα – Δυναμώνει η οργή»


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:20