search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:12
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Πέθανε ο 17χρονος που τραυματίστηκε σε πίστα motocross

27.01.2024 21:29
ekav alexandroupoli 876- new

Τραγική εξέλιξη στην Ιεράπετρα. Δυστυχώς, πέθανε ο 17χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά ύστερα από ατύχημα που έγινε με την μοτοσικλέτα του, σε πίστα motocross, το απόγευμα του Σαββάτου (27/1), σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο ανήλικος διακομίστηκε στο νοσοκομείο σοβαρότατα τραυματισμένος και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν τα κατάφερε, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretalive.gr.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 17χρονος τραυματίστηκε, ενώ οδηγούσε μοτοσικλέτα σε χωμάτινη πίστα motocross σε περιοχή λίγο έξω από την πόλη της Ιεράπετρας.

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο ανήλικος έφερε πολλαπλά τραύματα και από την αρχή οι γιατροί τόνιζαν ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ σοβαρή.

Δυστυχώς, οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο 17χρονος άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες αργότερα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους κατοίκους της περιοχής.

Διαβάστε επίσης:

Μεσολόγγι: Κανένα ίχνος του 28χρονου που αγνοείται – Συνέχεια στις έρευνες το πρωί της Κυριακής

Ρέθυμνο: Mήνυση σε 7 μαθητές από διευθύντρια γυμνασίου για να σταματήσει η κατάληψη

Ιεράπετρα: Σοβαρός τραυματισμός 17χρονου μοτοσικλετιστή σε πίστα motocross

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:09