search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:19
MENU CLOSE

Κωνσταντάρας για Καινούργιου: «Δεν χαλάω τη ζαχαρένια μου – Δεν με αγγίζει»

03.02.2024 11:31
kwnstantaras_kainourgiou

Στην Κατερίνα Καινούργιου και σε όσους χαρακτήρισαν την εκπομπή του ΣΚΑΪ μνημόσυνο απάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο δημοσιογράφος -ο οποίος ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής του ΣΚΑΪ, μετά την απώλεια του πατέρα της Φαίης Σκορδά- έκανε λόγο για μια δύσκολη εβδομάδα.

«Ήταν πραγματικά μια δύσκολη εβδομάδα. Φυσικά για τη Φαίη πολύ πιο δύσκολη. Ελπίζω η επόμενη να είναι πολύ καλύτερη. Με τη Φαίη επικοινωνήσαμε όσο πρέπει. Από σεβασμό στη Φαίη δε θέλω να τα γυροφέρνουμε (σ.σ. για την καρέκλα), ήταν αυτό που ήταν, αν άρεσε ή όχι δε με ενδιαφέρει καθόλου, και όποιος είπε κάτι, πάλι δε με ενδιαφέρει. Το θεωρώ τελείως άστοχο όλο αυτό το πράγμα», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «I love Σου Κου».

«Τι να απαντήσω στην Κατερίνα Καινούργιου; Τίποτα. Και πάλι από σεβασμό προς τη Φαίη, δε θα ήθελα να ανοίξω ένα τέτοιου είδους ξεκατίνιασμα ειλικρινά. Ούτε καν. Τι να με ενοχλήσει; Για να με ενοχλήσει κάτι, θα πρέπει να με νοιάζει άνθρωπος που το λέει. Καμία ενόχληση. Μπαίνει από εδώ και βγαίνει από εκεί. Δε χαλάω τη ζαχαρένια μου… Δε νομίζω να μπω στη διαδικασία να της απαντήσω. Δεν έχει νόημα. Ειλικρινά, δε με αγγίζει, δε με νοιάζει, δε με ακουμπάει», πρόσθεσε.

«Θέλω να είναι καλά, να έχει εκεί την εκπομπή της, να κάνει ό,τι θέλει. Τι με νοιάζει να ασχοληθώ; Έχω τα δικά μου. Πώς είχα παίξει εγώ σημαντικό ρόλο σε αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη; Εγώ θυμάμαι ότι είχε ρίξει έναν οχετό στη Φαίη. Εμένα ο ρόλος μου ήταν ότι μετά προσπάθησα, με το δικό μου τρόπο στο Instagram, όχι στην τηλεόραση, να κάνω μια αναφορά μόνο στη Φαίη. Πως έπαιξε ρόλο αυτό που είπα εγώ μετά; Είχε προβλέψει από πριν τι θα πω; Άρα υπάρχει σύγχυση», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

«Θα τους άρεσε να το ακούγανε αυτό αν είχανε χάσει τον γονιό τους;», είπε για όσους χαρακτήρισαν την εκπομπή μνημόσυνο.

Διαβάστε επίσης:

Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ένιωσα εσωτερική αντίσταση, απλώς με ενημέρωσαν ότι θα έχει πολύ γυμνό»

Θρήνος για τον Μιχάλη Ρακιντζή: Έχασε την αδερφή του

Σοκ στο Χόλιγουντ: Βουτιά στο κενό για σύζυγο διάσημου παραγωγού – Αυτοκτονία δείχνει το ιατροδικαστικό πόρισμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:15