search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:18
MENU CLOSE

Μπέττυ Μαγγίρα: «Μόνο λουλούδι δεν άφησαν πάνω στην καρέκλα της Φαίης Σκορδά»

03.02.2024 10:50
maggira_skorda

Τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάλει στον αέρα την εκπομπή της Φαίη Σκορδά, ενώ είχε χάσει από τη ζωή τον πατέρα της, σχολίασαν στην εκπομπή I love Σου Κου.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είπε την άποψή της για την άδεια καρέκλα της παρουσιάστριας και θύμισε τι είχε συμβεί όταν πέθανε η μητέρα της.

«Δεν το καταλαβαίνω τέτοιο μένος και οργή επειδή βγήκε η εκπομπή. Για την καρέκλα θα συμφωνήσω, ούτε εμένα μου άρεσε. Αισθητικά ήταν… μόνο λουλούδι δεν είχαν αφήσει πάνω στην καρέκλα. Ήταν περίεργο, δεν ήταν ωραίο. Από τη στιγμή που ο Λάμπρος ανέλαβε να παρουσιάσει την εκπομπή, ας καθόταν αυτός. Δεν σημαίνει ότι παίρνει τη θέση της. Είναι και θέμα σκηνοθετικό και πως θα βγει στον αέρα. Πρώτον μια άδεια καρέκλα δεν είναι ωραία. Συνηθίζεται έτσι ο συμπαρουσιαστής να αναλαμβάνει τη θέση του παρουσιαστή σε μία δύσκολη στιγμή. Γιατί τους έπιασε ο πόνος που βγήκε η εκπομπή;», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν το είδα να τους έπιασε όταν «έφυγε» η δική μου μαμά την Κυριακή και την Δευτέρα βγήκαν τα παιδιά στην εκπομπή. Είπε: λάθος, ατόπημα, άβολο ο Ουγγαρέζος. Όταν συνέβη σε εμένα; Όταν η Σίσσυ έχασε τη μαμά της και βγήκε ο Παύλος Σταματόπουλος στη θέση της; Και στην Κατερίνα Καραβάτου βγήκε η Μαρία Ηλιάκη. Γιατί ξαφνικά το σκηνικό αυτό;

Και εμένα η μαμά μου «έφυγε» Κυριακή και ενημέρωσα το κανάλι και θεωρούσα δεδομένο ότι θα βγούνε τα παιδιά. Αν μου έλεγαν δεν θέλουμε και δεν αισθανόμαστε καλά να βγούμε την πρώτη ημέρα… Είναι, όμως, ένα κανάλι και πρέπει να βάλει πρόγραμμα. Θα μου πεις βάλε μία επανάληψη. Εγώ δεν ένιωσα άβολα γιατί ξέρω ότι το κανάλι είναι μια επιχείρηση και πρέπει να έχει στον αέρα ένα πρόγραμμα», κατέληξε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

Viral ο μελισσοκόμος από την Καρδίτσα με τις τζίβες – «Ο Μπομπ Μάρλεϊ του Γοργοποτάμου»

Αγρότες: Ούτε «σπάνε» τα μπλόκα, ούτε φέρνει άλλα μέτρα η κυβέρνηση – «Εξαντλήθηκαν τα περιθώρια», το Σάββατο στην Agrotica ο μεγάλος σταθμός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:15