search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:05
MENU CLOSE

Χωρίς τη Φαίη Σκορδά η εκπομπή – Βαρύ το κλίμα στο πλατό μετά τον θάνατο του πατέρα της (Video)

29.01.2024 12:23
skorda-ekpompi-new

Βαρύ ήταν το κλίμα στην εκπομπή «Fay’s Time» το πρωί της Δευτέρας, με την παρουσιάστρια να είναι απούσα καθώς λίγες ώρες πριν πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας της έφυγε απρόσμενα από τη ζωή.

Όπως ήταν λογικό, η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε εκτάκτως για το Κιλκίς με την εκπομπή να βγαίνει, ωστόσο, στον αέρα από την υπόλοιπη ομάδα.

«Γεια σας! Είναι δύσκολο να πούμε καλημέρα σήμερα. Όπως βλέπετε, η καρέκλα της Φαίης είναι κενή, γιατί σήμερα βιώνει μια πολύ δύσκολη στιγμή, προσωπική. Ίσως έχετε ενημερωθεί ότι έχει χάσει τον πατέρα της και για όλους εμάς εδώ είναι από τις πιο δύσκολες επαγγελματικά στιγμές, να κληθούμε δηλαδή να κάνουμε Fay’s Time χωρίς τη Φαίη» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην έναρξη της εκπομπής και πρόσθεσε:

«Fay’s Time χωρίς τη Φαίη δεν μπορεί να γίνει βεβαίως, απλά μηχανικά κάπως θα βγει μια εκπομπή, η οποία έχει ετοιμαστεί από όλη την ομάδα. Οπότε, θα πούμε “γεια σας” και κάπως, με κάποιο τρόπο να στείλουμε όλη την αγάπη και τη συμπαράσταση στη Φαίη και την οικογένειά της».

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: «Ψαλιδίζουν» τα επεισόδια της «Παραλίας» λόγω ΕΚΟΜΕ

Famagusta: Καθηλωτικό το δεύτερο επεισόδιο – Σάρωσε η σειρά του Mega στην τηλεθέαση

Γιώργος Λιάγκας: «Γιατί μας χ@@@ζεις ρε Νταλάρα; – Εσύ πέφτεις κάποια επίπεδα πιο κάτω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:05