search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:41
MENU CLOSE

Φαίη Σκορδά: Επέστρεψε συγκινημένη στην εκπομπή – «Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς» (Video)

05.02.2024 12:26
skorda-new

Στην εκπομπή της μετά από μια εβδομάδα απουσίας επέστρεψε η Φαίη Σκορδά, έπειτα από την απώλεια του πατέρα της ο οποίος έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Ντυμένη στα μαύρα, η Φαίη Σκορδά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, ενώ με τρεμάμενη φωνή μίλησε για τον πολυαγαπημένο της μπαμπά, ευχαριστώντας παράλληλα για τα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε.

«Καλημέρα, εδώ είμαι. Να σας κοιτάξω θέλω πολύ και να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας και για τη στήριξή σας και τα υπέροχα μηνύματα που μου στείλατε. Μου δείχνετε ότι τόσα χρόνια που κάνουμε παρέα, υπάρχουν δύσκολες στιγμές, κάποιες πιο δύσκολες. Η μαμά μου βλέπει, της στέλνω τα φιλιά μου. Επειδή υπάρχουν παιδιά και τα παιδιά είναι το μέλλον, εμείς είμαστε δυνατοί και έχουμε ο ένας τον άλλον, σας ευχαριστώ πολύ και το κανάλι που μου έδωσε τον χρόνο» είπε και πρόσθεσε:

«Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς, άνθρωπος, επιστήμονας, παππούς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά θα ήθελα να πω αλλά επειδή υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε ακόμη πιο δύσκολα, οι απώλειες είναι είτε είναι ξαφνικές είτε τις περιμένεις είναι απώλειες και δεν έχουν ηλικίες. Το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι καλά όλων των ανθρώπων. Για αυτό πρέπει να είμαστε δυνατοί. Είμαι εδώ όπως πάντα και σας ευχαριστώ πολύ»

Διαβάστε επίσης:

O Kevin Bacon τραγουδάει το «My Sharona» στο αλπακά του αλλά… τρώει πόρτα (Video)

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Τα πρώτα χρόνια η εμφάνισή μου στάθηκε εμπόδιο» (Video)

Τσιμτσιλή: Πιο… σέξι από ποτέ στην εκπομπή της – «Η μαμά μου θα έλεγε: “Τη φούστα σου δεν την έβαλες;”» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:39