search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:32
MENU CLOSE

Κερατσίνι – Ξεσπά ο πατέρας της ανήλικης που έπεσε θύμα βιασμού από τον παππού της: «Να μπει φυλακή με αυτή τη ρετσινιά» (video)

05.02.2024 09:06
viasmos_kopela3

Στα δικαστήρια του Πειραιά αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα (5/2) ο 78χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη εγγονή του μέσα στο σπίτι της, στο Κερατσίνι.

Η ανήλικη φέρεται να αποκάλυψε τα όσα ζούσε πριν από περίπου ένα χρόνο, στα ξαδέρφια της και σε μια φίλη της.

Σύμφωνα με το παιδί, ο παππούς την παρενοχλούσε σεξουαλικά ενώ παρακολουθούσαν ταινία, ενώ στο σπίτι βρισκόταν η γιαγιά και η μητέρα του παιδιού.

«Τα βλέπεις στην τηλεόραση. Είναι αλλιώς όμως όταν σου χτυπάει την πόρτα. Να είστε πάντα καχύποπτοι, προσοχή στα κοντινά πρόσωπα στους παππούδες στους θείους. Εκεί γίνεται συνήθως, εκεί που δεν το περιμένεις. Εμείς δεν το ξέραμε. Το μάθαμε», αναφέρει ο πατέρας του 15χρονου σήμερα παιδιού που ζούσε έναν εφιάλτη από τα 9 έως τα 13 της έτη.

«Από τη στιγμή που το εκμυστηρεύτηκε έφυγε το βάρος από πάνω του. Έχουμε πάει και σε παιδοψυχολόγους είναι μια χαρά. Εγώ τον βοηθούσα και οικονομικά και υλικά και από όλα. Δεν διεκδικώ τίποτα εγώ από χρήματα. Έστω να μπει μέσα με αυτή τη ρετσινιά θέλω. Υπάρχει εισαγγελική εντολή. Έχει γίνει η σύλληψη. Το πράγμα έχει μπει στον δρόμο που πρέπει», επισημαίνει ο πατέρας.

Ο 78χρονος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιας πράξης κατ’ εξακολούθηση με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη μεταξύ συγγενών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου Δραπετσώνας και αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Διαψεύδει την ανήλικη η γιαγιά

Πάντως, στο πλευρό του 78χρονου είναι η γιαγιά της 16χρονης κοπέλας, η οποία αρνείται την ανοχή του συζύγου της.

«Εκατό φορές θα το φωνάξω, όχι, δεν μπορεί να έχει γίνει ποτέ, ποτέ γιατί ήμασταν εδώ, δεν ήταν μόνοι τους στο σπίτι, κάτι θα βλέπαμε κι εγώ και η μάνα της», υποστήριξε η γιαγιά.

«Δεν μπορεί να είσαι 53χρόνια με έναν άντρα και ξαφνικά να σου βγει παιδεραστής. Δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Yδροπλάνα: Μέχρι το καλοκαίρι πτήσεις στη Δυτική Ελλάδα

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου

Βουλιαγμένης: Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή – Νεκρός ο 56χρονος οδηγός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:30