search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:43
MENU CLOSE

Κερατσίνι: «Δεν βίαζε την εγγονή μας, δεν το δέχομαι αυτό» – Διαψεύδει την ανήλικη η γιαγιά

03.02.2024 20:55
viasmos_kakopoiisi0311_new
credit: pixabay

Στην αθωότητα του συζύγου της επιμένει η σύζυγός του 78χρονου που συνελήφθη κατηγορούμενος για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της ανήλικης εγγονής του στο Κερατσίνι.

Η γιαγιά της 16χρονης σήμερα κοπέλας, μιλώντας στο Star, διαψεύδει την εγγονή της και αρνείται κατηγορηματικά την ανοχή του συζύγου της.

«Εκατό φορές θα το φωνάξω, όχι, δεν μπορεί να έχει γίνει ποτέ, ποτέ γιατί ήμασταν εδώ, δεν ήταν μόνοι τους στο σπίτι, κάτι θα βλέπαμε κι εγώ και η μάνα της», υποστήριξε η γιαγιά.

Και συμπλήρωσε λίγο αργότερα: «Δεν μπορεί να είσαι 53χρόνια με έναν άντρα και ξαφνικά να σου βγει παιδεραστής. Δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα».

Υπενθυμίζεται πως ο 78χρονος συνελήφθη με τις βαριές κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση με παθόντα νεότερο των 12 ετών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως ξεκίνησε τις αρρωστημένες πράξεις του το 2017 όταν η εγγονή του ήταν μόλις 9 ετών.

Το κορίτσι φέρεται να κακοποιούνταν συστηματικά από τον παππού της μέσα στο σπίτι του στο Κερατσίνι ενώ σε διπλανό δωμάτιο βρισκόταν η μητέρα του παιδιού και η σύζυγος του 78χρονου (γιαγιά της ανήλικης).

Η αποτρόπαια υπόθεση ήρθε στο φως όταν η ανήλικη αποκάλυψε στη μητέρα της όλα είχαν συμβεί με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 78χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Πυρκαγιά σε μονοκατοικία στα Καλύβια – Με αναπνευστικά προβλήματα μία γυναίκα

Σεισμός τώρα στη Σκιάθο

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Έπαιζε και από τον υπολογιστή που υπάρχει στην κοινωνική κουζίνα» – Νέες καταγγελίες από πρώην εθελοντή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:32