search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:07
MENU CLOSE

LaLiga: Οπαδός της Ράγιο ακούμπησε με το δάχτυλο τα… οπίσθια του Οκάμπος! Οργή από τη Σεβίλλη (video)

06.02.2024 11:27
daxtylo_sevilli

Πρωτοφανές περιστατικό στη LaLiga, στον αγώνα της Σεβίλλης με τη Ράγιο Βαγιεκάνο καθώς ένας οπαδός έβαλε το δάχτυλό του (!) στα οπίσθια του Λούκας Οκάμπος προκαλώντας την έντονη αντίδραση του παίκτη. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Οκάμπος βρέθηκε κοντά στους οπαδούς της Ράγιο, προκειμένου να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ. Τότε, ο οπαδός, που καθόταν στις πρώτες θέσεις του γηπέδου, άπλωσε το χέρι του και με το… δάχτυλό του ακούμπησε τα οπίσθια του ποδοσφαιριστή!

Η άσεμνη χειρονομία έκανε έξαλλο τον Αργεντίνο χαφ που οργισμένος στράφηκε στον οπαδό ζητώντας τον λόγο για την πρωτοφανή ενέργεια.

«Ελπίζω η LaLiga να το λάβει σοβαρά υπόψη της, όπως και το πρόβλημα του ρατσισμού. Δεν νομίζω πως όλοι οι οπαδοί της Ράγιο είναι σαν αυτόν. Δυστυχώς, πάντα υπάρχει ένας ανόητος εκεί έξω. Ελπίζω αυτό να μην συμβεί σε άλλα παιχνίδια, γιατί αν αυτό συνέβαινε στο γυναικείο ποδόσφαιρο, όλοι ξέρουμε τι θα μπορούσε να συμβεί. Συγκρατήθηκα διότι έχω δύο κόρες και ελπίζω να μην τους συμβεί αυτό μια μέρα», είπε μετά το παιχνίδι ο Οκάμπος.

«Αποστροφή» από τη Σεβίλλη

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την αποστροφή μας για το περιστατικό», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Σεβίλλη.

«Ο Λούκας Οκάμπος δέχθηκε μια άσεμνη και εντελώς ανάρμοστη χειρονομία από έναν οπαδό της γηπεδούχου ομάδας. Ελπίζουμε ότι θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα που περιγράφονται στους κανονισμούς για να αποφευχθεί η επανάληψη μιας τέτοιας συμπεριφοράς σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και το έχουμε εκφράσει απευθείας στη LaLiga» καταλήγει η ισπανική ομάδα.

«Μεμονωμενη ενέργεια» λέει η Ράγιο

Η Ράγιο Βαγιεκάνο από την πλευρά της ανέφερε σε ανακοίνωσή ότι το περιστατικό ήταν αντίθετο με τις αξίες της ως ποδοσφαιρικός σύλλογος και ότι προσπαθούν να εντοπίσουν τον οπαδό.

«Αυτή η μεμονωμένη ενέργεια είναι αποκλειστικά ατομική ευθύνη του οπαδού που την πραγματοποίησε», πρόσθεσε ο σύλλογος.

«Η Ράγιο Βαγιεκάνο εργάζεται επί του παρόντος για την αναγνώριση του οπαδού, ώστε, εάν είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας του συλλόγου, να ληφθούν τα κατάλληλα πειθαρχικά μέτρα σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανονισμούς».

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλος ο Αταμάν: Ακύρωσε την κοπή της πίτας, όρισε προπόνηση όλη μέρα στο ΟΑΚΑ και τα έβαλε με τον ΕΣΑΚΕ

Ντάνι Άλβες: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις την πρώτη ημέρα στο δικαστήριο – Το θύμα κατέθεσε με αλλοιωμένη φωνή

Ολυμπιακός: Τέλος ο Πέδρο Άλβες, επιστρέφει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ως νέος αθλητικός διευθυντής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:06