Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε το μακελειό, στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα, με δράστη Αιγύπτιο πρώην εργαζόμενο, επέστρεψε η Δέσποινα Καρνέση που έχασε την αδερφή της, Μαρία, και τον σύζυγό της Αντώνη Βλασσάκη.
Εμφανώς συγκλονισμένη, μη μπορώντας ακόμη να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας, κάθισε έξω από την εταιρεία, ενώ γύρω της συγκεντρώθηκε κόσμος εκφράζοντας τη θλίψη του.
Η ίδια κατάφερε να γλιτώσει, καθώς έλειπε εκείνη τη στιγμή από το γραφείο της, άκουσε τους πυροβολισμούς και κατάφερε να ξεφύγει τρέχοντας έξω από το κτίριο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης την έψαχνε σε όλο το κτήριο, πριν αυτοκτονήσει.
Σημειώνεται ότι από τις σφαίρες του δράστη έπεσε νεκρός και ο πρώην καπετάνιος, υπάλληλος της εταιρείας, Ηλίας Κουκουλάρης.
Διαβάστε επίσης:
Δικαστήρια Θεσσαλονίκης: Η βόμβα προοριζόταν για την Πρόεδρο Εφετών – Ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.