ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:01
MENU CLOSE

Αμαρτίες γονέων…

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2321
15/02/2024
17.02.2024 11:18

Μεγάλος ντόρος σηκώθηκε από ένα – τουλάχιστον κακόγουστο, κατά την άποψή μας – τραγούδι του ηθοποιού Πάνου Βλάχου, με το οποίο έκανε προσωπική επίθεση στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε.

Προφανώς εδώ δεν είναι ο χώρος για μια συζήτηση επί των ορίων της σάτιρας και της τέχνης γενικότερα, οπότε δεν θα μπούμε καν σε αυτό το θέμα. Ωστόσο, πραγματικά προκαλεί απορία για ποιον λόγο επανήλθε στη δημοσιότητα το γεγονός ότι ο πατέρας του ηθοποιού, επί υπουργίας Άδ. Γεωργιάδη, το 2013 είχε διοριστεί πρόεδρος στη διοίκηση των νοσοκομείων Αιτωλοακαρνανίας, δηλαδή στα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου.

Και προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, διότι – κατά τα φαινόμενα, τουλάχιστον – ο ηθοποιός δεν φάνηκε να «αξιοποίησε» τη θέση του πατέρα του για να ανελιχθεί επαγγελματικά. Αντιθέτως, από τη στάση του φαίνεται μάλλον το αντίθετο.

Εν πάση περιπτώσει, το «αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα» δεν φαίνεται να ισχύει στην προκειμένη περίπτωση, κάτι με το οποίο φάνηκε να συμφωνεί και ο Άδ. Γεωργιάδης, ο οποίος δήλωσε ότι «μoυ είναι άγνωστο. Κάπου το διάβαζα κι εγώ. Δεν ξέρω όταν διορίζω κάποιον ποια είναι τα παιδιά του, ούτε ποια θα είναι η εξέλιξη των παιδιών του στην πορεία».

Διαβάστε επίσης:

Ο Ερντογάν στο παζάρι…

Η στήριξη της Άννας Διαμαντοπούλου στο… ΠΑΣΟΚ (Video)

Μαίνεται η κόντρα Κασιμάτη – Ραγκούση με εκατέρωθεν βολές

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58
Exit mobile version