search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:31
MENU CLOSE

Μαίνεται η κόντρα Κασιμάτη – Ραγκούση με εκατέρωθεν βολές

16.02.2024 20:59
ragkousis kasimati 8765- new

Συνέχεια στο σίριαλ της αντιπαράθεσης μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Νίνας Κασιμάτη και Γιάννη Ραγκούση έδωσε η βουλευτής της Β΄ Πειραιά.

Με ανάρτησή της στο facebook η Νίνα Κασιμάτη απάντησε στον κ. Ραγκούση με σκληρούς χαρακτηρισμούς, αποκαλώντας τον «Ηρόστρατο της Δημοκρατικής Παράταξης».

«Δεν θα μπω σε συζήτηση με τους Ηρόστρατους της Δημοκρατικής Παράταξης. Όταν εμείς εγκαταλείπαμε τις θέσεις μας για να χτίσουμε τα μεγάλα κοινωνικά μέτωπα, αυτός καθύβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ και έκαιγε το ιστορικό ΠΑΣΟΚ, τη χώρα και τα κεκτημένα της Μεταπολίτευσης για να κάθεται σε υπουργική καρέκλα δίπλα στους Βορίδηδες» ανέφερε στην ανάρτησή της η κ. Κασιμάτη.

Είχε προηγηθεί η  απάντηση Ραγκούση σε προηγούμενη επίθεση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γιάννης Ραγκούσης χαρακτήρισε τη Νίνα Κασιμάτη θηλυκό Βορίδη από τον οποίο τους χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος, ενώ συμπλήρωσε πως την χαρακτηρίζει χυδαιότητα.

Απάντηση Ραγκούση στην κ. Νίνα Κασιμάτη:

«Η κ. Κασιμάτη λίγη ώρα πριν αρνηθεί να υπερψηφίσει το νόμο -ταυτοτικής σημασίας για την αριστερά και τον προοδευτικό κόσμο- για την ισότητα στο γάμο, επέλεξε να μου επιτεθεί δημόσια, με τη γνωστή χυδαιότητα που την χαρακτηρίζει.
Ο λόγος;
Επειδή ως μέλος της Πολιτικής Γραμματείας – του ανώτατου, εκλεγμένου, καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος – ζήτησα να μάθω την άποψη του Προέδρου για το ενδεχόμενο μη υπερψήφισης του συγκεκριμένου νομοσχεδίου από βουλευτές μας, χωρίς να αναφερθώ ονομαστικά σε κάποιον ή κάποια βουλευτή.
Τι απαντώ;
Ότι ισχύει απολύτως αυτό είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ :
«Η αποχή είναι για τους Βορίδηδες αυτού του τόπου.
Μας χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από αυτούς».

Και πράγματι, με χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από τους θηλυκούς Βορίδηδες.
Κατά τα λοιπά, αποτελεί καταστατική υποχρέωση του Προέδρου και των Γραμματέων του κόμματος να προασπίσουν από τέτοιες αήθεις συμπεριφορές, την ελεύθερη, δημοκρατική λειτουργία των οργάνων και συνακόλουθα των μελών του κόμματος».

Η παραπάνω απάντηση ήρθε μετά την αναφορά της κ. Κασιμάτη για τον Γιάννη Ραγκούση ότι παρακαθόταν στα κυβερνητικά έδρανα της κυβέρνησης Παπαδήμου με τον Άδωνι και τον Βορίδη, ενώ μετά τις τελευταίες εκλογές έχει πολύ ελεύθερο χρόνο.

Η μεταξύ τους κόντρα που κρατάει από παλιά αναζωπυρώθηκε με αφορμή την ερώτηση του Γιάννη Ραγκούση  στον Στέφανο Κασσελάκη, για τις ποινές που θα έρθουν αντιμέτωποι όσοι βουλευτές δεν υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, καθώς πληροφορίες ήθελαν την Βουλευτή να είναι σκεπτική προς το νομοσχέδιο.

Διαβάστε επίσης:

Πράσινες παρέες και η γκρίνια για τον Καραμέρο

Δυνατά ονόματα στην ευρωλίστα του ΣΥΡΙΖΑ και ντόμινο αλλαγών

Παρών και ο Νίκος Παπανδρέου στην εκδήλωση της ευρωβουλής για τα Τέμπη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:30