search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:29
MENU CLOSE

Στα άκρα η κόντρα Ραγκούση – Κασιμάτη: Γνωστή η χυδαιότητα που την χαρακτηρίζει – Με χωρίζει άβυσσος από τους θηλυκούς Βορίδηδες

16.02.2024 10:23
ragousis_kasimati

Συνεχίζεται με συνεχώς κλιμακούμενη ένταση η κόντρα μεταξύ του Γιάννη Ραγκούση και της Νίνας Κασιμάτη, με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγονται στην ίδια περιφέρεια (Β’ Πειραιά) αντάλλαξαν τις τελευταίες μέρες σκληρές εκφράσεις, καθώς πληροφορίες ήθελαν την Βουλευτή να είναι σκεπτική προς το νομοσχέδιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Ραγκούσης ζήτησε να μάθει από τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, με ποιες ποινές θα έρθουν αντιμέτωποι όσοι βουλευτές δεν υπερψηφίσουν.

Ακολούθησε οργισμένη και απαξιωτική ανάρτηση της Νίνας Κασιμάτη, αναφέροντας για τον Γιάννη Ραγκούση ότι παρακαθόταν στα κυβερνητικά έδρανα της κυβέρνησης Παπαδήμου με τον Άδωνι και τον Βορίδη, ενώ μετά τις τελευταίες εκλογές έχει πολύ ελεύθερο χρόνο.

Η απάντηση Ραγκούση ήταν ακόμη σκληρότερη, καθώς σε αυτή, χαρακτηρίζει τη Νίνα Κασιμάτη θηλυκό Βορίδη από τον οποίο τους χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος, ενώ συμπληρώνει πως την χαρακτηρίζει χυδαιότητα.

Απάντηση στην κ. Νίνα Κασιμάτη:

Η κ. Κασιμάτη λίγη ώρα πριν αρνηθεί να υπερψηφίσει το νόμο -ταυτοτικής σημασίας για την αριστερά και τον προοδευτικό κόσμο- για την ισότητα στο γάμο, επέλεξε να μου επιτεθεί δημόσια, με τη γνωστή χυδαιότητα που την χαρακτηρίζει.
Ο λόγος;
Επειδή ως μέλος της Πολιτικής Γραμματείας – του ανώτατου, εκλεγμένου, καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος – ζήτησα να μάθω την άποψη του Προέδρου για το ενδεχόμενο μη υπερψήφισης του συγκεκριμένου νομοσχεδίου από βουλευτές μας, χωρίς να αναφερθώ ονομαστικά σε κάποιον ή κάποια  βουλευτή.
Τι απαντώ;
Ότι ισχύει απολύτως αυτό είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ :
«Η αποχή είναι για τους Βορίδηδες αυτού του τόπου.
Μας χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από αυτούς».

Και πράγματι, με χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από τους θηλυκούς Βορίδηδες.
Κατά τα λοιπά, αποτελεί καταστατική υποχρέωση του Προέδρου και των Γραμματέων του κόμματος να προασπίσουν από τέτοιες αήθεις συμπεριφορές, την ελεύθερη, δημοκρατική λειτουργία των οργάνων και συνακόλουθα των μελών του κόμματος.

Αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις – Αποκλεισμοί δρόμων και τελωνείων – «Απόβαση» με τα τρακτέρ στην Αθήνα την Τρίτη (videos)

Γάμος ομοφύλων: Δημοσιεύθηκε η πρώτη αγγελία για τελετή στην Ελλάδα

Νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη – Σκότωσε τη σύντροφό του με πιστόλι και συνελήφθη (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:28