search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:32
MENU CLOSE

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Προχώρησε σε παρέμβαση για τη Γάζα – «Θέλω να δω τον τερματισμό των συγκρούσεων»

20.02.2024 16:12
prince-ouiliam-new

Σε μία σπάνια πολιτική παρέμβαση προχώρησε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, καθώς μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τον πόλεμο στο Ισραήλ.

Με δήλωσή του, ο πρίγκιπας της Ουαλίας αναφέρει ότι παραμένει βαθιά ανήσυχος για τα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή και τονίζει ότι «κρατάει την ελπίδα ότι μπορεί να βρεθεί ένα καλύτερο μέλλον και αρνούμαι να το εγκαταλείψω».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει: 

«Παραμένω βαθιά ανήσυχος για το τρομερό ανθρώπινο κόστος της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου», δήλωσε.

«Εγώ, όπως και τόσοι άλλοι, θέλω να δω τον τερματισμό των συγκρούσεων το συντομότερο δυνατό. Υπάρχει απελπιστική ανάγκη για αυξημένη ανθρωπιστική υποστήριξη στη Γάζα. Είναι ζωτικής σημασίας να φτάσει η βοήθεια και να απελευθερωθούν οι όμηροι. Μερικές φορές, μόνο όταν αντιμετωπίζεις το τεράστιο μέγεθος του ανθρώπινου πόνου, συνειδητοποιείς τη σημασία της μόνιμης ειρήνης», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Βanksy: Είναι θέμα ημερών η αποκάλυψη της ταυτότητας του; (Video/Photo)

Λωρίδα της Γάζας: 9 στα 10 παιδιά άρρωστα με μολυσματικές ασθένειες

Το Κρεμλίνο απαντά στους ισχυρισμούς της χήρας του Ναβάλνι: Αβάσιμα και απεχθή τα περί δηλητηρίασης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:32