search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:09
MENU CLOSE

Αλεξέι Ναβάλνι: Η μητέρα του είδε τη σορό του – «Με εκβιάζουν για την κηδεία»

22.02.2024 19:10
navalni-new

Μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του Αλεξέι Ναβάλνι, η μητέρα του, Λιουντμίλα, κατάφερε την Πέμπτη (22/2) να δει τη σορό του γιου της στο νεκροτομείο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια η μητέρα του, της επετράπη να δει τη σορό του γιου της σε νεκροτομείο, ωστόσο δεν την αφήνουν να την πάρει.

Η Λουντμίλα Ναβάλναγια κατηγόρησε τους Ρώσους ανακριτές ότι την «εκβιάζουν» σε σχέση με την κηδεία του γιού της, λέγοντας ότι προσπαθούν να την εξαναγκάσουν να κηδέψει το παιδί της «μυστικά», χωρίς καν την παρουσία συγγενών.

Η Λουντμίλα Ναβάλναγια έκανε τις δηλώσεις αυτές σε βίντεο που αναρτήθηκε στο You Tube. Δεν υπήρξε άμεση ανταπόκριση εκ μέρους των Ρώσων ανακριτών.

Το πιστοποιητικό θανάτου γράφει ότι πέθανε από φυσικά αίτια

Η ομάδα του εκλιπόντος επικριτή του Κρεμλίνου ανακοίνωσε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ ότι το πιστοποιητικό θανάτου του πολιτικού της αντιπολίτευσης γράφει ότι πέθανε από φυσικά αίτια.

Ο ηλικίας 47 ετών Ναβάλνι πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε σωφρονιστική αποικία της Αρκτικής και η ομάδα και η οικογένειά του ισχυρίστηκαν ότι το Κρεμλίνο τον δολοφόνησε, έναν ισχυρισμό που το Κρεμλίνο απέρριψε με οργή.

Διαβάστε επίσης:

Αυστραλία: Η νεογέννητη φώκια του ζωολογικού κήπου Taronga που έκλεψε καρδιές στα social media (photos/videos)

Έκθετο το Βρετανικό Μουσείο: Ετοιμόρροπη οροφή σε αίθουσα με ελληνικά γλυπτά – Με… θερμάστρες προσπαθούν να τα προστατεύσουν από τον αέρα

Σκληρή απάντηση από το Κρεμλίνο στις χυδαιότητες Μπάιντεν: «Εξευτελίζει τις ΗΠΑ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:08