search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:43
MENU CLOSE

Αυστραλία: Η νεογέννητη φώκια του ζωολογικού κήπου Taronga που έκλεψε καρδιές στα social media (photos/videos)

22.02.2024 16:20
eve_fokia_2202_1920-1080_newe

Έκανε ντεμπούτο και εντυπωσίασε, ή για την ακρίβεια έκλεψε καρδιές. Ο λόγος για την Ιβ, τη νεογέννητη φώκια που παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα στα social media του ζωολογικού κήπου Taronga, στην Αυστραλία.

Έτσι, οι φίλοι του ζωολογικού κήπου είδαν πρώτοι το νεογέννητο μακρύρυγχο φωκάκι, που ήρθε στο φως ακριβώς τη μέσα των Χριστουγέννων. Η μητέρα του η Κίκι, είναι επίσης μόνιμη κάτοικος του ζωολογικού κήπου, που βρίσκεται στο Σίδνεϊ.

Η Ιβ ζυγίζει σήμερα 7,6 κιλά και «παίρνει μαθήματα κολύμβησης, με απλωτές στο νερό, αλλά δεν γνωρίζει ακόμα πως κάνουν βουτιές στα βαθιά», όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου. Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δουν από κοντά την Ιβ και τη μητέρα της Κίκι, «μόνο όταν η μητέρα θα είναι σίγουρη για τις κολυμβητικές ικανότητες του παιδιού της», ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου.

Μέχρι να αστράψουν και τα φλας της δημοσιότητας, η μικρή Ιβ τεντώνεται και χασμουριέται, όπως κάνουν όλα τα νεογέννητα και μάλλον θα σκέφτεται πως κάπως έτσι γίνεται «θεϊκή» η καθημερινότητα…

Διαβάστε επίσης:

Έκθετο το Βρετανικό Μουσείο: Ετοιμόρροπη οροφή σε αίθουσα με ελληνικά γλυπτά – Με… θερμάστρες προσπαθούν να τα προστατεύσουν από τον αέρα

Γκαϊόλα: Το στοιχειωμένο νησί στη Νάπολη και η σκοτεινή ιστορία του (Videos)

Ο Πούτιν κόβει τον μπακαλιάρο στους Βρετανούς: «Ας κάνουν δίαιτα» – Καταργεί συμφωνία που υπογράφηκε επί Χρουστσόφ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:37