search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:13
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Κρυφάκουσε τηλεφώνημα της συζύγου του και έβγαλε 1,8 εκατ. δολάρια – Τον χώρισε, τον «κάρφωσε» και θα πληρώσει τα σπασμένα

23.02.2024 21:53
wall street 654- new

Ένα είδος τηλεφωνικής υποκλοπής έκανε ένας άνδρας στις ΗΠΑ με διόλου ευκαταφρόνητο κέρδος, που έφτασε τα 1,8 εκατ. δολάρια, αλλά του βγήκε…ξινό.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Τάιλερ Λούντον, από το Τέξας, φέρεται να άκουσε ένα τηλεφώνημα της συζύγου του, όταν και οι δύο εργάζονταν από το σπίτι τους.

Η σύζυγός του μιλούσε για τα σχέδια της εταιρείας στην οποία εργαζόταν (BP) να αποκτήσει την εταιρεία TravelCenters of America.

Με το που το άκουσε, ο σύζυγός της πήγε και αγόρασε 46.450 μετοχές της TravelCenters αρκετά πριν ολοκληρωθεί το deal, πίσω από την πλάτη της συζύγου του.

Όπως αναμενόταν, μετά την εξαγορά της εταιρείας, η τιμή της απογειώθηκε και ο Λούντον πούλησε τις μετοχές του έναντι του ποσού των 1,8 εκατ. δολαρίων.

Πρώτα τον «κάρφωσε» και μετά τον χώρισε

Κάποια στιγμή, ωστόσο, χρειάστηκε να αποκαλύψει στη σύζυγό του τι έκανε κι εκεί άρχισαν τα προβλήματα.

Αυτός επικαλέστηκε πως το έκανε ώστε να μη χρειαστεί να δουλεύει η ίδια πολλές ώρες, αλλά η σύζυγός του ανέφερε το περιστατικό στην εταιρεία της, ξεκαθαρίζοντας πως ο άνδρας της λειτούργησε χωρίς να γνωρίζει η ίδια τι συνέβη.
Η γυναίκα απολύθηκε όταν ανέφερε στους προϊσταμένους της όσα συνέβησαν, παρά το ότι δεν προέκυψε ότι διέρρευσαν εν γνώσει της πληροφορίες για την εξαγορά.

Αμέσως μετά τον παράτησε και έφυγε από το σπίτι τους, ζητώντας διαζύγιο. Αλλά δεν ήταν το μόνο δυσάρεστο για τον Λούντον, όπως αναφέρει ο Guardian. 

Η SEC, αφού ο ίδιος παραδέχθηκε τι έκανε, τον ανάγκασε να επιστρέψει με τόκο το ποσό που κέρδισε, ενώ του απαγόρευσε να κατέχει ρόλους επικεφαλής σε εταιρείες.

Η υπόθεση θα πάρει και τη νομική οδό, όπου κι εκεί κινδυνεύει με πρόστιμο, ακόμη και ποινή φυλάκισης.

Διαβάστε επίσης:

Ιταλία: Ο έρως… κάγκελα δεν κοιτά – «Δωμάτια του έρωτα» στις φυλακές της Πάδοβας για να συναντιούνται οι κρατούμενοι με τα ταίρια τους;

Η ρωσική FSB πίσω από τα αστέρια του Δαβίδ στο Παρίσι;

Ιταλία: Άγριο ξύλο και επεισόδια μεταξύ φοιτητών και αστυνομικών στην Πίζα σε διαμαρτυρία υπέρ των Παλαιστινίων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:12