search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:49
MENU CLOSE

Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ η γιατρός Ρόζα Βρεττού

29.02.2024 11:57
btetou new

Συμπληρώνεται σιγά σιγά το παζλ της ευρωλίστας, που θα παρουσιάσει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Μετά από συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής θα είναι και η Ρόζα Βρεττού, καρδιολόγος στο «Αττικό» και πρώην βουλευτής του Κινήματος.

Η συζήτηση για την ένταξη στο ευρωψηφοδέλτιο είχε ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά πλέον «κλείδωσε», καθώς ο Ανδρουλάκης θέλει γρήγορα να εντάξει γυναίκες στη λίστα, καθώς μέχρι τώρα τα περισσότερα μεγάλα ονόματα είναι άνδρες – Παπανδρέου, Σπυρόπουλος, Αρναούτογλου, Σαχινίδης, Μανιάτης κ.α.

Η κυρία Βρεττού προέρχεται από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ και έχει ήδη ενταχθεί στο σχεδιασμό για τη μεγάλη μάχη που δίνει το Κίνημα προκειμένου να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στις ευρωκάλπες και με ποσοστό, που να δημιουργεί δυναμική για τη συνέχεια…

Διαβάστε επίσης

Ανακοινώνει το κόμμα του ο Ανδρέας Λοβέρδος

ΣΥΡΙΖΑ: Έκπληξη με Ιφιγένεια Μουμτζή στο νέο think tank – Ποια είναι η απόφοιτος του LSE

Νίκος Μωραΐτης για Αλέξη Τσίπρα: Επιχείρησε να διώξει έναν σταρ του Χόλιγουντ και να δώσει το κόμμα σε μία θεία απ’ το χωριό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:46