search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:56
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Η μαρτυρία του σεφ του ουζερί για την επίθεση με μαχαίρι από θαμώνα: «Μου είπε ότι δεν είναι σημερινό το κοντοσούβλι και με μαχαίρωσε»

04.03.2024 17:40
thessaloniki-kontosoubli

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας θαμώνας ουζερί μαχαίρωσε τον 65χρονο σεφ του μαγαζιού για ένα… κοντοσούβλι.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του σεφ, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν όταν ένας θαμώνας που παρήγγειλε κοντοσούβλι, άρχισε να διαμαρτύρεται όταν του το έφεραν.

«Είναι χθεσινό», είπε στον 65χρονο μάγειρα.

«Δεν σερβίρω χθεσινό», απάντησε ο μάγειρας. Στη συνέχεια, τα πνεύματα εκτραχύνθηκαν, καθώς άρχισε ο διαπληκτισμός των δύο.

«Μου είπε ότι δεν είναι σημερινό το κοντοσούβλι και με μαχαίρωσε» λέει  μιλώντας στο Mega μέσα από το νοσοκομείο, ο μάγειρας του ουζερί.

«Έρχεται ένας πελάτης που είναι γνωστός του μαγαζιού. Ήταν τύφλα, είχε πιει πάρα πολύ. Μου λέει “θέλω ένα κεφαλοτύρι, πατάτες και ένα χοιρινό κοντοσούβλι“. Μου λέει “το κοντοσούβλι είναι σημερινό; Δεν το βλέπω φρέσκο”. Εγώ επέμεινα ότι είναι φρέσκο και ότι δεν σερβίρω κάτι άλλο. Στρώνω, τα σερβίρω, του λέμε “καλή όρεξη”. Μετά αρχίζει να μου βρίζει την μητέρα μου. Μου λέει αυτό είναι παλιό, δεν είναι σημερινό. Ήταν 100% σίγουρος». Του λέω “δεν σερβίρω χθεσινό φαγητό”». Και μου δίνει πίσω το πιάτο, το ακυρώνω.

Τρώει τις πατάτες και το κεφαλοτύρι και του λέω “τη μάνα μου δεν μπορείς να την βρίζεις. Να σταματήσεις γιατί εγώ είμαι 65 χρόνων και εσύ είσαι 53. Να σέβεσαι. Δεν θέλω να με προσβάλεις γιατί ακούνε και οι αλλοι”. Ήταν και η αφεντικίνα μπροστά και του είπε και εκείνη να σταματήσει».

Τότε, σύμφωνα με τον 65χρονο σεφ ο δράστης «σηκώνεται, παίρνει το πιρούνι. Η κυρία που έχει το μαγαζί του πιάνει το δεξί χέρι και εκείνος παίρνει με το αριστερό του χέρι το μαχαίρι και μου το καρφώνει στην κοιλιά.

Εγώ νόμιζα ότι με χτύπησε με πιρούνι. Βγαίνω έξω, σηκώνω την στολή μου και την μπλούζα μου και βλέπω το αίμα, έφευγε σαν βρύση. Πάω στο τραπέζι και βλέπουμε αίματα στο μαχαίρι».

Σύμφωνα με τον μάγειρα,  «αυτός έκατσε και γύριζε στο μαγαζί για 2-3 λεπτά. Μετά βγήκε και πήρε το μηχανάκι του και έφυγε».

Ωστόσο, ο 65χρονος επισημαίνει, ότι «αυτός απαγορεύεται να φεύγει από τη χώρα. Ερχόταν συνέχεια το μαγαζί, έπινε και μάλωνε συνέχεια. Όποτε δεν πίνει, είναι το καλύτερο παιδί. Δεν φοβήθηκα. Απλά σκέφτηκα μήπως έχει βρει αλλού το χτύπημα, μου έχει κάνει ζημιά μέσα».

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον άντρα και τον μετέφερε τραυματισμένο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Εκεί υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται, με την ζωή του πλέον να μην κινδυνεύει.

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκομείο Λάρισας: Πόρτα καταπλάκωσε την… ακτινολόγο – Υπέστη κάταγμα στο χέρι και φέρει τραύμα στο κεφάλι και στο πόδι

Νίκαια: Οι απειλές του 64χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του – «Θα χυθεί αίμα» – Τι έγραφε στο διαδίκτυο για την κόρη του

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Βγαίνει από τη ΜΕΘ η 22χρονη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:55