ΠΕΜΠΤΗ 17.07.2025 23:01
MENU CLOSE

Κολωνός: «Ήμουν ερωτευμένος με τη 12χρονη» υποστήριξε ο Μίχος - Κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία

06.03.2024 01:00

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κάθισε την Τρίτη (5/3) ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, Ηλίας Μίχος.

«Ήμουν ερωτευμένος με τη 12χρονη, συνευρέθηκα μαζί της τέσσερις φορές», φέρεται να υποστήριξε ο Ηλίας Μίχος στην απολογία του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Ακόμα, δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, ενώ έβγαλε από «κάδρο» τη μητέρα της ανήλικης, η οποία όπως είπε, δε γνώριζε τίποτα.

Ο 55χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού και της διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος ανήλικου.

Εντός της εβδομάδας απολογείται και η μητέρα του κοριτσιού, η οποία αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της διακεκριμένης μαστροπείας και της διακεκριμένης περίπτωσης παιδικής πορνογραφίας.

Διαβάστε επίσης:

Άργος: Σοκάρουν οι περιγραφές της 32χρονης που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της – «Θα χύσεις αίμα, θα σε σκοτώσω»

Πέλλα: Συνελήφθη 52χρονος που προσπάθησε να εξαπατήσει 77χρονη – Της ζήτησε 150.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα πήγε να πνιγεί με ένα κομμάτι τυρόπιτα – Πώς σώθηκε

ΠΕΜΠΤΗ 17.07.2025 23:01
Exit mobile version