search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:19
MENU CLOSE

Άργος: Σοκάρουν οι περιγραφές της 32χρονης που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της – «Θα χύσεις αίμα, θα σε σκοτώσω»

05.03.2024 21:06
xilodarmos_kakopoiisi_3110_1920-1080_new
credit: pixabay

Σοκάρουν οι περιγραφές της 32χρονης που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της στο Άργος, καθως όπως περιγράφει, σε κάθε επεισόδιο της έλεγε «θα σε σκοτώσω».

Η 32χρονη τα τελευταία πέντε χρόνια βίωνε έναν εφιάλτη, καθώς από το 2018 είχε υποστεί σωματική βία από τον σύζυγό της. Μάλιστα, την είχε μεταφέρει στον Ισθμό της Κορίνθου, απειλώντας την να την πετάξει στο νερό.

Όπως λέει η ίδια στο Mega, τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν κλειδωμένη στο σπίτι της, αποκομμένη από κάθε επικοινωνία με τον περίγυρό της.

Η 32χρονη καταγγέλλει πως ο σύζυγος και πατέρας των παιδιών της ήταν αποφασισμένος να τη σκοτώσει.

«Μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στο κεφάλι, με έπνιγε με το μαχαίρι. Όλα τα σημάδια που έχω στα χέρια είναι από μαχαίρι, το είχε γυρίσει πλάγια και με χτύπαγε. Με κοπάναγε ακόμα και στις πατούσες μου».

Η γυναίκα βρήκε τη δύναμη να μιλήσει μετά τον άγριο ξυλοδαρμό μπροστά στα ίδια τους τα παιδιά, ένα 6χρονο αγοράκι και ένα 3χρονο κοριτσάκι που έγιναν μάρτυρες της βίαιης συμπεριφοράς του πατέρα τους.

«Τρεις η ώρα τα ξημερώματα με ξυπνάει. Είχε ντυθεί, έβρεχε έξω και με πιάνει και μου λέει “προχώρα στο μπάνιο” και άρχισε και με κοπάναγε. “Θα σε σκοτώσω”, μου λέει. Ήθελε να κάψει και τα ίδια τα παιδιά του».

Η γυναίκα προσπαθούσε να ξεφύγει από τα χέρια του, όμως, μάταια. Άκουγε έξω από το μπάνιο τα παιδιά της να κλαίνε όσο εκείνη υπέμενε τα βασανιστήρια. «Με το σίδερο εδώ με χτύπησε (σ.σ. στο κεφάλι). Τη χλωρίνη μου την έριξε και μετά με έπλυνε για να μην πάθω εγκαύματα».

«Με κοπάναγε στον καθρέφτη και έλεγε ”κοίτα πώς είσαι”. Με κοπάνησε με το σίδερο. Μου είχε πετάξει όλα τα υγρά, υγρό πλυντηρίου, κρεμοσάπουνο, χλωρίνη… Είχε βουτήξει το ψωμί στην χλωρίνη και στο νερό» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Ο Δήμος Αλμυρού απαγορεύει το τάισμα αδέσποτων – Προειδοποιεί για πρόστιμα ο δήμος

Meteo: Παροδικές βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη

Πέλλα: Συνελήφθη 52χρονος που προσπάθησε να εξαπατήσει 77χρονη – Της ζήτησε 150.000 ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:19