search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 06:00
MENU CLOSE

Άργος: Προφυλακιστέος ο 34χρονος που χτύπησε με ατμοσίδερο τη σύζυγό του ενώ έπειτα τη βίασε και την περιέλουσε με χλωρίνη

04.03.2024 22:05
KAKOPOIHSH
ΑΠΕ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 34χρονος άνδρας από το Άργος που χτύπησε με σίδερο τη σύζυγό του και στην συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη. Οι εικόνες φρίκης από τα χτυπήματα που φέρει η γυναίκα στο σώμα της κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και προκαλούν οργή και αποτροπιασμό.

Ο 34χρονος αφού οδηγήθηκε ενώπιων του ανακριτή ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο, Τρίτη. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 34χρονου, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος μίλησε στο Mega το κατηγορητήριο περιλαμβάνει βιασμό και βαριά σκοπούμενη βλάβη.

Τη χτυπούσε αλύπητα μέσα στο μπάνιο με κλωτσιές, μπουνιές, ενώ χρησιμοποίησε και μαχαίρι όπως επίσης κι ένα σίδερο το οποίο της το πέταξε στο πρόσωπο, σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ του Star.

Στη συνέχεια την περιέλουσε με βενζίνη, ενώ την κακοποίησε και σεξουαλικά χρησιμοποιώντας το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο το είχε σπάσει λίγα λεπτά νωρίτερα.

Η γυναίκα δεν πίστευε ότι θα σωθεί. Νόμιζε ότι θα αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια του. Εκείνα τα λεπτά σκεφτόταν τα παιδιά της και έπαιρνε δύναμη. Όταν ο εφιάλτης της τελείωσε, ο δράστης την μετέφερε στο νοσοκομείο ο ίδιος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Δεν πήγε όμως στο νοσοκομείο του Άργους, αλλά της Τρίπολης, για να μη μάθει η τοπική κοινωνία τις φρικιαστικές πράξεις του, όπως καταγγέλει η γυναίκα.

Η μητέρα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σε προστατευμενο περιβάλλον έχοντας δίπλα της τα παιδιά και την οικογένειά της. Ζητά ο δράστης να σαπίσει στη φυλακή, όπως λέει.

Ο κατηγορούμενος θα δώσει εξηγήσεις αύριο το πρωί στην ανακρίτρια Ναυπλίου, ενώ όπως ισχυρίζεται δεν της έριξε χλωρίνη, αλλά …γάλα.

Απίστευτες οι δικαιολογίες του δράστη: «Εγώ γάλα έριξα»

«Τσακωθήκαμε, ήρθαμε λίγο σε… Συγγνώμη λέω, συγγνώμη, βέβαια λέω συγγνώμη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου. Αυτή ισχυρίζεται χίλια δύο πράγματα. Εγώ είπα είναι έτσι αλλά την αγαπώ. Δεν ξέρω τι έχει πει, τι έχει κάνει. Να είναι καλά όπου και να είναι και να ακούει αυτό το τραγούδι: ”Άμα δεις τα παιδιά, να τους πεις ένα γεια”», ισχυρίσθηκε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο MEGA. «Εγώ γάλα έριξα. Αυτή λέει χλωρίνη. Έχω δώσει εντολή να κλειστεί το σπίτι με λουκέτα, να μην κάνει παρέμβαση κανένας. Υπάρχει κάποιο αποδεικτικό, επίσημο στοιχείο; Αίματος στο σίδερο;», είπε ο δράστης. «Εγώ έφυγα 3 εκείνο το βράδυ, τέσσερις, να πάω να λύσω έναν λογαριασμό τον οποίο δεν έλυσα ποτέ», πρόσθεσε.

Ο συνήγορος του 34χρονου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα δράμα οικογενειακό αυτή η περίπτωση. Νομικά, τον υποστηρίζω για τις ελαφρυντικές περιστάσεις που έχει, δεν υπήρχε χτύπημα με σιδερόβεργα. Αυτή η κατηγορία που αύριο θα έχει να αντιμετωπίσει είναι ο βιασμός και η βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, κακουργηματικού χαρακτήρα. Το κατηγορητήριο δεν αναφέρει απόπειρα ανθρωποκτονίας. Είναι μια περίπλοκη υπόθεση που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό για τα δυο παιδιά, αλλά και για το θύμα. Ζητώ συγγνώμη για ό,τι της έχει συμβεί».

Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερος χωρίς όρους ο Μένιος Φουρθιώτης – Αποσύρθηκαν οι μηνύσεις με την οικογένεια Κοκλώνη

Κεφαλονιά: Ανησυχία λόγω της έντονης σεισμικής δραστηριότητας – Τρεις δονήσεις από 3,2 έως 3,7 Ρίχτερ μέσα σε μια ώρα

Ρέντη: Φορτηγό παρέσυρε ηλικιωμένη στη Λεωφόρο Θηβών – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24