search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:26
MENU CLOSE

Βόλος: Ο Δήμος Αλμυρού απαγορεύει το τάισμα αδέσποτων – Προειδοποιεί για πρόστιμα ο δήμος

05.03.2024 17:34
ADESPOTA
Eurokinissi

Σε απαγόρευση του ταΐσματος αδέσποτων ζώων προχώρησε ο Δήμος Αλμυρού Μαγνησίας. Ποιος ο λόγος σύμφωνα με όσα αναφέρει ο αντιδήμαρχος της περιοχής.

Ειδικότερα, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Εκίζογλου εξηγεί στη σχετική ανακοίνωση πως απαγορεύεται η σίτιση αδέσποτων ζώων τόσο έξω από οικίες όσο και σε πολυσύχναστους δημόσιους χώρους.

Όπως αναφέρει λόγω της σίτισης αδέσποτων δημιουργούνται αγέλες και αφετέρου το αδέσποτο που δέχεται τροφή, θεωρεί τα σημεία αυτά δικό του χώρο και αποκτά επιθετική συμπεριφορά προς τους διερχόμενους πολίτες.

Οι παραβάτες, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση θα τιμωρούνται με το προβλεπόμενο πρόστιμο. «Είναι στο χέρι όλων μας να συμβάλλουμε στην επίλυση αυτού του σημαντικού, χρόνιου προβλήματος στον Δήμο μας», επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος.

Διαβάστε επίσης:

Meteo: Παροδικές βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη

Αλεξανδρούπολη: Σπάνια επίθεση πουλιών σε αεροσκάφος προκάλεσε τρίωρη καθυστέρηση

Επεισόδιο μεταξύ Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη: «Δεν θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου» – «Τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ πουτ@ν@»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48