search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:56
MENU CLOSE

Επεισόδιο μεταξύ Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη: «Δεν θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου» – «Τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ πουτ@ν@»

05.03.2024 16:18
pispirigkou 765- new

Επεισόδιο διαδραματίστηκε μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του πρώην συντρόφου της Μάνου Δασκαλάκη στη δίκη για τον θάνατο των παιδιών τους.

Η διαδικασία στο δικαστήριο μόλις είχε ολοκληρωθεί και η κατηγορούμενη έβγαινε συνοδεία αστυνομικών από την αίθουσα. Εκείνη τη στιγμή η Ρούλα Πισπιρίγκου γύρισε προς το μέρος του Μάνου Δασκαλάκη φωνάζοντάς του: «Δεν θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου. Θα σου γ@μήσω μ@υν@σκυλ@… Πήγες και πούλησες τα παιδιά».

Εκείνος απάντησε στην Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ. Πουτ@ν@. Θα σου γ@μησω ο,τι έχεις και δεν έχεις.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου τότε, του είπε: «Που έχεις το θράσος και μιλάς εσύ για τα παιδιά. Μην τολμήσεις και έρθεις την επόμενη φορά. Ξεπούλησες τα παιδιά!».

Νωρίτερα, ο Μάνος Δασκαλάκης με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τις οδυνηρές στιγμές που έζησε όταν έχασε τα δύο μικρότερα παιδιά του.

Για πρώτη φορά ο Δασκαλάκης μίλησε για τρεις δολοφονίες, δείχνοντας βέβαιος ότι η πρώην σύζυγός του είναι αυτή που τα έχει σκοτώσει.

Είπε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορώ να πιστέψω τι έζησα με αυτή τη γυναίκα, όλα τότε έδειχναν διαφορετικά σε σχέση με το πώς εξελίσσονται σήμερα.

Ο ίδιος επανέλαβε για ακόμη μία φορά ότι η πρώην σύζυγός του και κατηγορουμένη παιδοκτόνος ήταν εμμονική μαζί του, είχε παθολογική ζήλια και ότι έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μην χωρίσουν κάθε φορά που ο ίδιος ζητούσε κάτι τέτοιο.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη – Επιζήσασα του δυστυχήματος σε Μητσοτάκη: «Ποιος έδωσε την εντολή για το μπάζωμα;» (video)

Σεισμός τώρα στην Κάρπαθο

Θεαγένειο: Εισαγγελική έρευνα για τις εικόνες της ντροπής με τον ασθενή στις καρέκλες του νοσοκομείου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42