search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:09
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παρατείνεται για έξι μήνες η προφυλάκισή της «λόγω σοβαρών ενδείξεων ενοχής»

05.03.2024 12:05
PISPIRIGKOU_ROULA251

Την παράταση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου για ακόμη ένα εξάμηνο αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η υπόθεση των ανθρωποκτονιών των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Το δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, η οποία παρέπεμψε στο παραπεμπτικό βούλευμα και ειδικότερα, στην ιατροδικαστική γνωμάτευση όπου γίνεται λόγος για «αναπάντεχους, απροσδιόριστους θανάτους παρουσία μόνο της μητέρας».

Όπως ανέφερε η εισαγγελέας «λόγω των σοβαρών ενδείξεων ενοχής εις βάρος της σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης της – ότι έδρασε με σκληρότητα και μεθοδευμένα- κρίνεται πως εφόσον αφεθεί ελεύθερη μπορεί να διαπράξει ομοειδή αδικήματα. Για αυτό θα πρέπει να συνεχίσει η προσωρινή κράτηση για ακόμα ένα εξάμηνο έως 30-9-2024».

Από τη μεριά της, η υπεράσπιση υποστήριξε πως δεν υπάρχει δυνατότητα για διάπραξη ομοειδών αδικημάτων, υπενθυμίζοντας στο δικαστήριο πως η κατηγορούμενη έχει χάσει και τα τρία της παιδιά.

Παράλληλα ζήτησε να αρθεί η κράτηση καθώς, η κατηγορούμενη έχει γνωστή διαμονή (θα μείνει με την οικογένεια της), σημειώνοντας ότι εκτός από την γνωμάτευση των Καρακούκη – Καλόγρηα, υπάρχουν οι εκθέσεις των ιατροδικαστών που επιλήφθηκαν αμέσως μετά τον θάνατο των δύο παιδιών, κι έρχονται σε αντίθεση με τη γνωμάτευση των δύο προαναφερθέντων.

Διαβάστε επίσης:

Διόνυσος: Διάρρηξη από… επαγγελματίες σε πολυτελή μονοκατοικία – Άρπαξαν λίρες, ρολόγια και κοσμήματα – Πώς εξουδετέρωσαν τον συναγερμό (video)

Πενθήμερη αποβολή για «νταήδες» μαθητές: Τι ποινές θα ισχύουν για περιστατικά σχολικού bullying

Ορεινή Αρκαδία: Αυτό είναι το ξενοδοχείο στο οποίο… απέδρασαν Κασσελάκης-Τάιλερ (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06