search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:57
MENU CLOSE

Πορτοσάλτε για Τέμπη: Με τα… συνθήματα «έγκλημα» – «μπάζωμα» η αντιπολίτευση δημιούργησε μια εντύπωση (video)

18.03.2024 10:54
portosalte

Στη δημοσκόπηση της Marc, τα Τέμπη και τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο σημερινό του σχόλιο στον ΣΚΑΪ ο Άρης Πόρτοσάλτε.

«Από τα δεξιά και πάνω από τη Λάρισα έχουμε μια πίεση που προκαλεί πάνω από όλα ο κύριος Βελόπουλος και μετά ο κύριος Νατσιός. Μετά υπάρχει μια υποστήριξη μέρους της εκκλησίας, σε αυτό το κομμάτι κύριο λόγο παίζει ο γάμος των ομόφυλων….» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε σχολιάζοντας αρχικά τη δημοσκόπηση.

«Μπορεί (να έχει φθορά η κυβέρνηση από τα Τέμπη) αλλά έχω την εντύπωση ότι τα Τέμπη μετρήθηκαν δύο φορές στις εθνικές εκλογές. Υπάρχει ένα μείον στο θέμα των Τεμπών. Ένα θηριώδες ποσοστό των πολιτών κοντά στο 70% εχει πειστεί ότι έγινε συγκάλυψη χωρίς ακόμα να έχει γίνει η ακροαματική διαδικασία, να γίνει και να μην ικανοποιηθεί η κοινή γνώμη από το συμπέρασμα να το καταλάβαινα. Με δυο συνθήματα «εγκλημα – μπαζωμα» κατάφερε η αντιπολίτευση, με μέσα ενημέρωσης που πέρασαν αυτές τις δύο λέξεις, να σχηματιστεί μια εντύπωση, αλλά είναι θέμα εντύπωσης όχι ουσίας» είπε ο σχολιαστής του ΣΚΑΪ.

Σχολιάζοντας στη συνέχεια τα του ΣΥΡΙΖΑ ο Άρης Πορτοσάλτε είπε: «Κάποιοι βαθιά αριστεροί θα αναζητούν το κόμμα τους. Βλέπουν ένα κόμμα που είναι μία μάζα λαϊκισμού, τρακάρει σε τοίχο, με μια εικόνα που αριστερή δεν τη λες…»

Διαβάστε επίσης:

Το μήνυμα της Χρηστίδου στη Γερμανού για Συρίγο: «Πολλές έχουν προσπαθήσει να τον …φλερτάρουν»

Καρναβάλι: Επικοί διάλογοι στον «αέρα» της ΕΡΤ – Από «τον Μούτσο καβάλα» στην «μπατσίνα» (Video)

J2US: Αποχώρησε η Άντζελα Δημητρίου – «Η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:57