search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:39
MENU CLOSE

Κέιτ Μίντλετον: «Ενοχοποιείται» και για άλλη πειραγμένη φωτογραφία, του 2022, με τη βασίλισσα Ελισάβετ

19.03.2024 16:45
kate middleton 876- new

Μια ακόμη φωτογραφία που τράβηξε η Κέιτ Μίντλετον μπαίνει στο μικροσκόπιο των διεθνών ΜΜΕ, μετά το photogate που συντάραξε τη βρετανική βασιλική οικογένεια με πρωταγωνίστρια την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Σύμφωνα με την Telegraph, πρόκειται για μια φωτογραφία με την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ και τα 10 εγγόνια και δισέγγονά της στο Μπάλμοραλ με αφορμή την ημερομηνία της γέννησής της τον Απρίλιο του 2023. Η φωτογραφία την οποία είχε τραβήξει η Κέιτ Μίντλετον, το καλοκαίρι του 2022,  έχει πλέον την επισήμανση ότι είναι ψηφιακά αλλοιωμένη.

Το Getty σημειώνει πως βάσει των κανόνων που εφαρμόζει, πλέον έχει βάλει μια σημείωση στη φωτογραφία λέγοντας πως «έχει βελτιωθεί ψηφιακά από την πηγή».

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία – και μετά την επεξεργασμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της που ξεσήκωσε θύελλα – φαίνεται πως η φωτογραφία έχει δεχτεί επεξεργασία σε τουλάχιστον έξι διαφορετικά σημεία. 

Στη φωτογραφία φαίνεται η βασίλισσα Ελισάβετ να κάθεται σε έναν καναπέ περιτριγυρισμένη από τα εγγόνια της. Το πιο εντυπωσιακό είναι ένα σημείο δίπλα στην βασίλισσα όπου φαίνεται να έχει κοπεί ένα κομμάτι από την φούστα της και να έχει τοποθετηθεί με τρόπο που δεν συνάδει με τις γραμμές. Παρόμοιο πρόβλημα υπάρχει σε ένα κομμάτι του καναπέ. 

Μάλλον η Κέιτ Μίντλετον άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, με την πρακτική της να επέμβει ψηφιακά στη φωτογραφία, με την οποία επιχείρησε να κλείσει τα στόματα, για την παρατεταμένη απουσία της από την δημόσια ζωή μετά την μυστηριώδη ασθένειά της και το όργιο φημών που την συνόδευσε.

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: 13 εργάτες έχουν παγιδευτεί σε χρυσωρυχείο – Διαβεβαίωση Πούτιν για τη διάσωσή τους (Photos/Video)

Περιβάλλον: Mόνο σε επτά χώρες του πλανήτη οι πολίτες αναπνέουν καθαρό αέρα – Η θέση της Ελλάδας

«Ο Πούτιν δεν είναι ο νόμιμος πρόεδρος της Ρωσίας» ισχυρίζεται η χήρα του Ναβάλνι παρά το ρεκόρ του 87%

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:38