search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:02
MENU CLOSE

Παντρεύεται ο Ανδρέας Γεωργίου – Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφός του (Photos)

22.03.2024 09:11
andreas-georgioy-new

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανεβεί ο Ανδρέας Γεωργίου, καθώς πήρε την απόφαση να κάνει το μεγάλο βήμα στη ζωή του με την «εκλεκτή» της καρδιάς του.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα ilovestyle, ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Σιμώνη Χριστοδούλου, ενώ ο γάμος πρόκειται να τελεστεί στις αρχές του φθινοπώρου.

Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου γνωρίστηκαν πριν από έξι χρόνια όταν συνεργάστηκαν στην σειρά «Τατουάζ», ενώ οι δυο τους έχουν επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατούν χαμηλό προφίλ, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι η σχέση τους είχε πολλά σκαμπανεβάσματα που όμως ξεπεράστηκαν και πλέον, ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα.

Μάλιστα, σε κάποιες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η Σιμώνη Χριστοδούλου στο προφίλ της στο Instagram, φαίνεται με το μονόπετρο στο χέρι.

Διαβάστε επίσης:

Η αναγέννηση της Σακίρα: Η καριέρα της απογειώθηκε μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ που την «εξουθένωνε συναισθηματικά»

Τι λέει ο «νέος Τζέιμς Μπόντ» για την κατά 23 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγό του

Αντζελίνα Τζολί: Δικαιώθηκε από δικαστήριο στη διαμάχη της με τον Μπραντ Πιτ για τον αμπελώνα στη Γαλλία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:02