search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:05
MENU CLOSE

Δημήτρης Κόκοτας: «H μακρά παραμονή στη ΜΕΘ εγκυμονεί άλλους κινδύνους» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ (Video)

11.04.2024 13:33
kokotas-dimitris-new

Σε νέα ενημέρωση για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα προχώρησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος, επισημαίνοντας ότι γίνονται σταδιακές προσπάθειες αποσωλήνωσης του τραγουδιστή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», εξήγησε -μεταξύ άλλων- ότι η παραμονή ενός ασθενή στη ΜΕΘ δεν αποτελεί από μόνο του γεγονός ανησυχητικό, ωστόσο, εγκυμονεί άλλους κινδύνους.

«Υπάρχουν ασθενείς οι οποίοι έγιναν καλά και νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ για πάνω από έναν μήνα. Δεν σημαίνει κάτι, δεν είναι ανησυχητικό για την υγεία του ότι είναι στη ΜΕΘ. Οπωσδήποτε όμως, η μακρά παραμονή στη ΜΕΘ εγκυμονεί άλλους κινδύνους για την υγεία του» είπε και πρόσθεσε:

«Ο άνθρωπος αυτός είναι σοβαρά και διασωληνωμένος, είναι σοβαρά. Από εκεί και πέρα γίνονται και θα γίνουν σταδιακές προσπάθειες αποσωλήνωσης, οι οποίες ελπίζουμε το επόμενο χρονικό διάστημα να είναι επιτυχημένες και ο άνθρωπος να γυρίσει υγιής στο σπίτι του. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, πιστεύω και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Μπορεί να γίνει μια προσπάθεια σήμερα κι αν αποτύχει, να γίνει ακόμη μία σε δύο μέρες. Ελπίζουμε μια από όλες αυτές να είναι πετυχημένη, ο άνθρωπος να γυρίσει σπίτι του».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κόκοτας εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από έμφραγμα και ανακοπή που υπέστη ενώ βρισκόταν σε πρόβα για το J2US.

«Στις 28/03/2024, απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ “Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», στη ΜΕΘ του οποίου εξακολουθεί να βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης:

Πλατεία Κυψέλης: Βρέθηκε βλήμα σε εργοτάξιο του Μετρό – Μεταβαίνει στο σημείο το ΤΕΕΜ

Ευρωεκλογές 2024: Το ΣτΕ απέρριψε αίτηση του κόμματος «Κίνημα 21» για το παράβολο συμμετοχής των 20.000 ευρώ

ΔΥΠΑ: Νέα δράση στο Αγροτικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Κασσάνδρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:00