search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:00
MENU CLOSE

Βούλα Κεχαγιά: Η κυβέρνηση που έπνιξε τους πολίτες στους έμμεσους φόρους συνεχίζει να κοροϊδεύει

12.04.2024 19:18
kexagia 87- new

Στην ανακοίνωση της ΝΔ περί ψεμάτων του κ. Κασσελάκη στην παρέμβασή του στο φόρουμ των Δελφών απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά.

«Η Νέα Δημοκρατία ενοχλείται όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης αναφέρεται στα πεπραγμένα της», αναφέρει  η κ. Κεχαγιά απαντώντας στο σχόλιο της κυβέρνησης.

Ακολούθως εξηγεί: «Η κυβερνητική παράταξη που ‘έπνιξε’ τους πολίτες με τους έμμεσους φόρους και εξαπάτησε προεκλογικά τους ελεύθερους επαγγελματίες επιβάλλοντας τους οριζόντιο χαράτσι, νομίζει πως μπορεί να συνεχίσει να κοροϊδεύει τους πολίτες επιχειρώντας την διαστρέβλωση της αλήθειας. Σε ό,τι αφορά το ‘μαξιλάρι’ των 37 δισ., τελικά δεν είναι της ΝΔ, όπως προκλητικά φώναζε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή στις 26 Οκτώβρη 2020, λέγοντας πως ‘το μαξιλάρι είναι δικό μας’»;

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ σε ανακοίνωσή της επιτέθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, αναφέροντας ότι ψεύδεται, ενώ και το Υπουργείο Οικονομικών τόνισε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αγνοεί τα βασικά μεγέθη της Οικονομίας.

Διαβάστε επίσης:

Ύψη κτιρίων: Το χόντρυνε ο Στασινός, ακυρώνουν διαταγή δημάρχου μετά το εξώδικό του – «Ζήτα συγγνώμη» λέει η ΚΕΔΕ

Καμία συσκότιση για το τροχαίο στην είσοδο της Βουλής στο οποίο σκοτώθηκε ο Ιάσονας Λαλαούνης, αναφέρουν κύκλοι του κοινοβουλίου

Κασσελάκης: Η στάση του στην Αράχωβα, οι συνομιλίες με πολίτες και η αγκαλιά σε σκύλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:51