search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:20
MENU CLOSE

Το Ισραήλ ζητά από τις ΗΠΑ να μην επιβάλει κυρώσεις κατά μονάδας του στρατού τους

21.04.2024 23:15
blinken 6543- new

Ο υπουργός Αμυνας του Ισραήλ, Μπένι Γκαντς ζήτησε από τον Άντονι Μπλίνκεν να επανεξετάσει η Ουάσιγνκτον την απόφαση να επιβάλουν κυρώσεις σε βάρος μονάδας του ισραηλινού στρατού

Ο Μπένι Γκαντς, μέλος του ισραηλινού πολεμικού συμβουλίου συνομίλησε με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν και του ζήτησε η Ουάσινγκτον να επανεξετάσει την απόφαση να επιβάλει κυρώσεις σε μια αμφιλεγόμενη μονάδα των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων (IDF), ανέφερε ένας δημοσιογράφος του αμερικανικού ειδησεογραφικού ιστότοπου Axios, επικαλούμενος το γραφείο του Γκαντς.

Χθες, Σάββατο το Axios ανέφερε πως η Ουάσινγκτον σχεδιάζει να επιβάλει κυρώσεις σε βάρος του τάγματος Netzah Yehuda που έχει επιχειρήσει στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε νωρίτερα σήμερα πως θα αγωνιστεί εναντίον της επιβολής κυρώσεων σε βάρος οποιασδήποτε ισραηλινής στρατιωτικής μονάδας.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανία: Ο Σολτς κάλεσε τον Νετανιάχου να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση

Σερβία: Εξουδετερώθηκε ΝΑΤΟϊκή βόμβα ενός τόνου μετά από 25 χρόνια

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πάρτι στο Μέμφις – Δύο νεκροί και έξι τραυματίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:08