search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 12:29
MENU CLOSE

Eurovision 2024: H πρώτη αντίδραση της Ολλανδίας στον αποκλεισμό: «Είμαστε σοκαρισμένοι»

11.05.2024 16:04
klein (1)

«Σοκαρισμένος» δηλώνει ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ολλανδίας, μετά την απόφαση για αποκλεισμό του Joost Klein από τη Eurovision 2024.

Μετά από έντονη φημολογία ημερών, σήμερα, Σάββατο (11/5), και λίγες ώρες πριν από τον τελικό της διοργάνωσης, ανακοινώθηκε επίσημα πως η Ολλανδία αποκλείεται λόγω συμπεριφοράς που αντιβαίνει στα πρότυπα.

«Ο Ολλανδός καλλιτέχνης Joost Klein δεν θα συμμετάσχει στον μεγάλο τελικό του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision» ξεκαθαρίστηκε από την EBU και μπήκε ένα τέλος στα σενάρια για την Ολλανδία.

Στην πρώτη του αντίδραση, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ολλανδίας AVROTROS έκανε λόγο για «δυσανάλογη» απόφαση και δεσμεύτηκε πως θα επιστρέψει με νέα ανακοίνωση επί του θέματος.

«Λάβαμε γνώση του αποκλεισμού από την EBU. Η AVROTROS βρίσκει τον αποκλεισμό δυσανάλογο και είναι σοκαρισμένη από την απόφαση. Λυπούμαστε βαθύτατα και θα επανέλθουμε σε αυτό επί της ουσίας αργότερα» αναφέρθηκε ειδικότερα.

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντησή της στις ατάκες του Γιώργου Λιάγκα για τις εκπομπές του Σαββατοκύριακου (Video)

Eurovision 2024: Αποκλείστηκε η Ολλανδία από τον τελικό της διοργάνωσης – Η ανακοίνωση της EBU

Eurovision 2024 – Ζερόμ Καλούτα: «Έχουμε εξοικειωθεί, δεν θα είμαστε όπως στους ημιτελικούς» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 12:29