ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.07.2025 03:58
MENU CLOSE

Κατάληψη Νομικής: Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκαν οι 28 κατηγορούμενοι

15.05.2024 16:40

Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκαν οι 28 συλληφθέντες μετά τη χθεσινή εισβολή της Αστυνομίας σε κατάληψη στη Νομική Σχολή Αθηνών ύστερα από την δίωξη που άσκησε σε βάρος τους ο Εισαγγελέας.

*Διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας από κοινού

*Απρόκλητη φθορά ξένου πράγματος που χρησιμεύει σε κοινό όφελος από κοινού και κατ’ εξακολούθηση

*Απείθεια

*Παράνομη οπλοκατοχή

*Παράβαση νόμου περί φωτοβολίδων

Από τους 28 κατηγορούμενους οι 10 είναι άντρες, μεταξύ των οποίων ένας Ισπανός και 18 γυναίκες, από τις οποίες τρεις από την Γαλλία, δύο Γερμανίδες, δύο Ιταλίδες και μία από την Αγγλία.

Οι κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και εξωπανεπιστημιακοί, συμμετείχαν σύμφωνα με την δικογραφία στην κατάληψη της Νομικής, που ξεκίνησε αργά το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες πριν την χθεσινή επέμβαση των Αστυνομικών, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό.

Διαβάστε επίσης:

Αμπελόκηποι: Συνελήφθη διαβόητος Τούρκος αρχηγός συμμορίας μετά από συνεργασία ΕΥΠ-τουρκικών Αρχών

Κηφισιά: «Κινδύνευσε η σωματική και ψυχική ακεραιότητα του παιδιού» – Η δήλωση του πατέρα του 5χρονου που τον ξέχασαν σε σχολικό

Κολωνός: Παραπομπή 18 νέων κατηγορουμένων για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης προτείνει ο εισαγγελέας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.07.2025 01:15
Exit mobile version