search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 00:51
MENU CLOSE

Κουτσούμπας για ακρίβεια: Η ΝΔ το τελευταίο διάστημα «το έχει ρίξει στο virtual reality»

24.05.2024 14:24
koutsoubas_new

Κατά πάντων, έβαλε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην ομιλία του στην προ ημερήσιας διάταξη συζήτηση για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια και ζήτησε ενίσχυση του ΚΚΕ στις επικείμενες ευρωεκλογές.

«Σε αυτόν που σε ληστεύει δεν του λες μπράβο, ούτε του ζητάς να μοιραστείτε τα κλοπιμαία, του λες “τέρμα ως εδώ”, δεν θα σε αφήσω να συνεχίσεις τη βρωμοδουλειά που κάνεις», είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ και αναφερόμενος σε ζητήματα ακρίβειας που αποτελούν το νούμερο ένα πρόβλημα των νοικοκυριών, είπε πως η ΝΔ το τελευταίο διάστημα «το έχει ρίξει στο virtual reality».

Ο κ. Κουτσούμπας έκανε λόγο για εικονική πραγματικότητα που καλλιεργεί η κυβέρνηση, εντοπίζοντας τώρα δήθεν πτώση τιμών στα τρόφιμα. «Κανένας άλλος όμως που πηγαίνει στο σουπερμάρκετ δεν την εχει εντοπίσει», ανέφερε. «Δεν σας επιτρέπετε να αγγίξετε τις πραγμαιτκές αιτίες του προβλήματος της ακρίβειας γιατί δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε την πολιτική της ΕΕ», είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ και στράφηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη, που προτείνει, όπως είπε, να συνεχιστεί η άμεση φορολόγηση από το πρώτο ευρώ.

«Τόσο προοδευτική και φιλολαϊκή είναι η πολιτική σας, τρομάρα σας», σχολίασε, ενώ αναφερόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη και όσα είπε για τα απογευματινά χειρουργεία, σημείωσε: «Συμφωνεί με τα απογευματινά χειρουργεία στο ΕΣΥ,  αρκεί αυτά να έχουν χαμηλό αντίτιμο. Τόσο κουβαρντάδες όλοι σας».

«Μόνο η βολική αντιπολίτευση των υπολοίπων κομμάτων σας σώζει κύριοι της ΝΔ. Μέρα νύχτα λένε ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Αριστερά οτι ειμαστε πιο πάνω από τον πληθωρισμό της ΕΕ. Παίρνετε την πάσα και μαγειρεύετε τα στοιχεία, λεγοντάς τα όπως σας βολεύουν», είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Διαβάστε επίσης

Οργή Ανδρουλάκη κατά Καμμένου: Έστειλε εξώδικο για τα προκλητικά υπονοούμενα σχετικά με την παρακολούθησή του

Φάμελλος: «Η αριστεία ακρίβειας στην Ευρώπη είναι ο Μητσοτάκης»

Κασσελάκης απαντά στον Μητσοτάκη για το λάδι: «Δεν πρόσεχε εκείνη την ώρα. Θα έδενε τα κορδόνια του…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 00:42