search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 23:46
MENU CLOSE

Κασσελάκης απαντά στον Μητσοτάκη για το λάδι: «Δεν πρόσεχε εκείνη την ώρα. Θα έδενε τα κορδόνια του…»

24.05.2024 13:33
kasselakis_mitsotakis_new

Απάντηση στον πρωθυπουργό και στις αναφορές που έκανε στην ομιλία του στη Βουλή, σχετικά με την τιμή του λαδιού, έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Παραθέτοντας φωτογραφίες από τις τιμές του λαδιού στην Ελλάδα και στη Γερμανία, όπου είναι φθηνότερο, ο Σ. Κασσελάκης έγραψε: «Ο Πρωθυπουργός είπε από το βήμα της Βουλής ότι συγκρίνω τιμές βιολογικού ελαιόλαδου με μη βιολογικό. Βιολογικό λάδι 750ml στη Γερμανία των τριπλάσιων μισθών: 10,69€. Βιολογικό λάδι 750ml στην Ελλάδα: 15,17€. Είναι ακριβώς τα προϊόντα που παρέθεσα στο βίντεό μου. Δεν πρόσεχε εκείνη την ώρα. Θα έδενε τα κορδόνια του…».

Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφέρει δηκτικά ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι καλός επιχειρηματίας, αλλά για «λαδέμπορας» δεν κάνει…

Διαβάστε επίσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 23:34