Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Άλλο ένα «καμουφλαρισμένο» φορτίο με ναρκωτικά εντόπισαν οι Αρχές στον Πειραιά. Σε κοντέινερ με μπανάνες πήγαν να περάσουν 48 κιλά κοκαΐνης, η αξία της οποίας υπολογίζεται σε 2 εκατ. ευρώ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΑΔΕ, οι διεξοδικοί έλεγχοι των τελωνειακών ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων οδήγησαν σε ακόμα μία σημαντική επιτυχία στον τομέα της καταπολέμησης του λαθρεμπορίου, με τον εντοπισμό και την κατάσχεση 46 κιλών κοκαΐνης, επιμελώς κρυμμένης μέσα σε ψυκτικό κοντέινερ με μπανάνες.
Μετά από διενέργεια τοπικής ανάλυσης κινδύνου, δεσμεύτηκε από το Γ’ Τελωνείο Πειραιά, ύποπτο εμπορευματοκιβώτιο με μπανάνες προερχόμενο από το Εκουαδόρ και τελικό προορισμό το μεγάλο ελληνικό λιμάνι.
Ακολούθησε έλεγχος x-ray, όπου εντοπίστηκε ύποπτη οργανική ουσία στα ψυκτικά μηχανήματα του εμπορευματοκιβωτίου. Εντοπίστηκαν 40 συσκευασίες με σημαντική ποσότητα ναρκωτικής ουσίας (κοκαΐνη), μεικτού βάρους 46 κιλών και 445 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Η αξία της κοκαΐνης υπολογίζεται στα 2.000.000 ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Ο Ιούνιος φέρνει 35άρια – Ζέστη διαρκείας από το Σάββατο, τι προβλέπουν οι μετεωρολόγοι
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.