30.05.2024
18:16
Κασσελάκης: Να τους στείλετε το μήνυμα «Ξεκαβαλήστε το καλάμι» την άλλη Κυριακή - Οι πολιτικοί να είναι υπηρέτες, όχι Λουδοβίκοι
30.05.2024
18:16
Το μήνυμα «ξεκαβαλήστε το καλάμι» ζητά από τους πολίτες να στείλουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους υπουργούς του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.
«Σας παρακαλώ, μην αφήσετε ποτέ πολιτικό να σας συμπεριφερθεί έτσι. Οι πολιτικοί πρέπει να είναι υπηρέτες, όχι Λουδοβίκοι. Αυτήν την αλαζονεία πρέπει να τη σπάσουμε μαζί, την άλλη Κυριακή. Μετά, δεν έχει άλλες εκλογές ως το 2027. Τελευταία ευκαιρία για να τους στείλετε το μήνυμα: Ξεκαβαλήστε το καλάμι!» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, παραθέτοντας πρόσφατες συμπεριφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Άδωνι Γεωργιάδη και του Βασίλη Κικίλια.
Διαβάστε επίσης: