Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Κατέληξε η 60χρονη που παρασύρθηκε από φορτηγό με το μηχανάκι της το μεσημέρι της Τετάρτης (5/6) στην περιοχή της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.
Η γυναίκα ήταν πολυτραυματίας και διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου. Το δυστύχημα συνέβη κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στην οδό Καραολή και Δημητρίου, περίπου στις 13.30 το μεσημέρι της Τετάρτης (5/6), μεταξύ φορτηγού και δικύκλου, σύμφωνα με το grtimes.
Μάλιστα, το δίκυκλο της άτυχης γυναίκας κατέληξε κάτω από τις ρόδες του φορτηγού. Στην συνέχεια αφού η ίδια απεγκλωβίστηκε, μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου και κατέληξε σήμερα.
Διαβάστε επίσης:
Πυροσβεστική: 40 αγροτοδασικές πυρκαγιές σε όλη τη χώρα το τελευταίο 24ωρο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.