Χρηστίδου: Το «καρφί» στην Τσιμτσιλή - «Όταν ήμουν στον ΑΝΤ1, ήρθε να κάνει τη ζώνη μας, αλλά δεν μας πήρε τηλέφωνο…»
«Καρφί» για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, την εποχή που εργαζόταν στον ΑΝΤ1, άφησε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Κυριακής μέσα από την εκπομπή της.
»Και αυτό που λέει μετά η Σταματίνα, ότι “κι εγώ όταν ήμουν στον ΑΝΤ1 και δούλευα, έμαθα ότι έρχονται ο Γιώργος και η Φαίη από ένα δελτίο Τύπου, ενώ είχα προσωπική σχέση μαζί τους και δεν με πήρε ποτέ κανείς τηλέφωνο», συνέχισε η Σίσσυ Χρηστίδου.
«Κι εγώ, με τη σειρά μου, θα πω ότι όταν ήμουν στον ΑΝΤ1, ήρθε η Σταματίνα να κάνει τη ζώνη μας, αλλά δεν μας πήρε τηλέφωνο. Δεν το παρεξήγησα όμως. Τα κανάλια είναι επιχειρήσεις», κατέληξε, τονίζοντας πως όταν ένα κανάλι δεν θέλει να παρουσιάζει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος μια ζώνη δεν θα κακιώσει εκείνη με τον επόμενο.
Διαβάστε επίσης:
Κατερίνα Καινούριου: «Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή»
Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)
Μαρία Αναστασοπούλου: «Περιμένω τη στιγμή που θα μπορούμε να μιλήσουμε ανοιχτά – Πλησιάζει»