Εθνική Ελλάδας: Νέος προπονητής της «γαλανόλευκης» ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Ο σέρβος προπονητής, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, συμφώνησε με την ΕΠΟ και θα είναι προπονητής της Εθνικής ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 61χρονος τεχνικός συμφώνησε με την ΕΠΟ για διετές συμβόλαιο.
Ο πρώτος στόχος αφορά το Nations League, με τον πρώτο αγώνα της ελληνικής ομάδας να είναι προγραμματισμένος για τις 7 Σεπτεμβρίου με τη Φινλανδία, εντός.
Ο Γιοβάνοβιτς αναλαμβάνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του Εθνική ομάδα, αν και η πρώτη μπορεί να θεωρηθεί ως μη γενόμενη καθώς το χειμώνα του 2019 είχε συμφωνήσει με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά λόγω της πανδημίας το deal δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει τον Απρίλιο του 2020 χωρίς να έχει δώσει ούτε ένα παιχνίδι.
Από τον Παναθηναϊκό αποχώρησε τον περασμένο Δεκέμβριο, δίνοντας τη θέση του στον Φατίχ Τερίμ. Πιο πριν είχε εργαστεί στις Νίκη Βόλου, ΑΠΟΕΛ, Ηρακλή, Παναχαϊκή και Αλ Νασρ.
Διαβάστε επίσης: