search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.10.2025 10:19
MENU CLOSE

Πολάκης: Αιχμηρό σχόλιο κατά της κυβέρνησης για την τροπολογία για τους τραπεζίτες – «Της διαπλοκής το κάγκελο!»

20.06.2024 21:38
polakis_2102_1460-820_new

Έντονα αντέδρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στην τροπολογία της κυβέρνησης, η οποία παρέχει «δίχτυ προστασίας», μέσω της Τράπεζας της Ελλάδας, σε τραπεζικά στελέχη που ελέγχονται για απιστία σε σκανδαλώδεις περιπτώσεις αναδιάρθρωσης ή διαγραφής δανείων.

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όταν σε έχουν δεμένο πισθάγκωνα οι τραπεζίτες με 500 εκατομμύρια χρέος (δανεικό κι αγύριστο) τότε εκτός από τις τροπολογίες για την αμνήστευση που έχει  ήδη ψηφίσει … φέρνεις κι άλλη τροπολογία που ορίζει ως αρχιδικαστή για εγκληματικές πράξεις τραπεζιτών (πχ απιστία) την Τράπεζα της Ελλάδας! Δηλαδή το Στουρνάρα.»

«Ελλάδα του Μητσοτακεϊκου 2024! Ποιο κράτος ,ποια δικαιοσύνη; Της διαπλοκής το κάγκελο!», σημειώνει ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Όταν σε εχουν δεμένο πισθάγκωνα οι τραπεζίτες με 500 εκατομμύρια χρέος  (δανεικό κι αγύριστο) τότε εκτός απο τις τροπολογίες για την αμνήστευση που έχει  ηδη ψηφίσει … φέρνεις κι άλλη τροπολογία που οριζει ως αρχιδικαστή για εγκληματικες πραξεις τραπεζιτων (πχ απιστια) την Τράπεζα της Ελλάδας! Δηλαδή το Στουρνάρα.

Ελλάδα του Μητσοτακεϊκου 2024!

Ποιο κράτος ,ποια δικαιοσύνη;

Της διαπλοκής το κάγκελο!»

Διαβάστε επίσης:

Πατέλης απαντά στην ομοφοβική επίθεση Στίγκα: «Σιγά μην φοβηθώ» – Αντίδραση και από το ΠΑΣΟΚ

Ο Σαχινίδης, ο Ανδρουλάκης και ο… Μπέρια

«Επανακάμπτουν» Καραμανλής-Σαμαράς, ελέω… Κοττάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.10.2025 10:16