Ολυμπιακοί Αγώνες: Φάλαινα «έκλεψε την παράσταση» στον αγώνα σέρφινγκ - Εντυπωσιακές φωτογραφίες
Ένας «απρόσμενος επισκέπτης» διέκοψε τη Δευτέρα (5/8), τον ημιτελικό του σέρφινγκ των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού που διεξάγεται στην Ταϊτή.
this whale that showed up during #Olympic2024 surfing just won the tournament for me pic.twitter.com/4XQVCzW2zI — Olly Mio (@OllyMio) August 5, 2024
Ευτυχώς, η φάλαινα βρισκόταν σε ασφαλή απόσταση από τις σέρφερ. Αλλά δεν έφυγε προτού κάνει photobombing, με ένα φαντασμαγορικό άλμα στον αέρα, πίσω από τις αθλήτριες.
Δεν είναι ασυνήθιστο να εμφανίζονται άγρια ζώα, όπως πουλιά, φώκιες, ακόμη και καρχαρίες, ενώ οι αθλητές κάνουν σερφ σε όλο τον κόσμο και ειδικά στην Ταϊτή της Γαλλικής Πολυνησίας, που συνιστά ένα από τα μέρη που οι φάλαινες συγκεντρώνονται κατά τη διάρκεια της περιόδου ζευγαρώματος, γέννας και μετανάστευσης.
Διαβάστε επίσης:
Γαλλία: Πυροβολισμοί στη Μιλούζη – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας