search
ΚΥΡΙΑΚΗ 17.08.2025 21:28
MENU CLOSE

Μητσοτάκης από το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΑ στο Κορωπί: «950 νέα λεωφορεία στην Αττική ως το καλοκαίρι του 2025»

26.08.2024 08:15
mitsotakis new

Στο Κορωπί βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπου έκανε επιθεώρηση των νέων λεωφορείων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας που ξεκινούν σήμερα στην Ανατολική Αττική.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια ανανέωσης αστικών και περιαστικών λεωφορείων στην Αττική.

Τόνισε ακόμα ότι «σήμερα βλέπετε τα 30 πρώτα νέα λεωφορεία που ήδη έχουν βγει σε δρόμους της Αν. Αττικής.

Πρόκειται για ένα μικρό τμήμα από μια μεγάλη προσπάθεια η οποία τελικά θα έχει ως αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2025 να έχουμε στην Αττική 950 νέα λεωφορεία σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, απολύτως προσβάσιμα σε ΑμεΑ, με κλιματισμό τα οποία αναβαθμίζουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών».

Όπως είπε ο πρωθυπουργός πιστεύω ότι τους επόμενους μήνες οι συμπολίτες μας στην Αττική θα αρχίσουν να βλέπουν μια αισθητή διαφορά στην ποιοότητα των παρεχόμενων μεταφορικών υπηρεσιών.

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες

Απίστευτο περιστατικό σε παραλία της Εύβοιας: Κλείδωσαν για ώρες σε αυτοκίνητο σκύλο και πήγαν για μπάνιο (Video)

Ερμιόνη: Μπλέχτηκαν οι άγκυρες δυο θαλαμηγών, χάθηκε ο έλεγχος της μίας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17.08.2025 21:22