Χάρης Δούκας: «Το ΠΑΣΟΚ να κυβερνήσει και να αλλάξει την πορεία της χώρας - Θα χτυπήσουμε εδραιωμένα συμφέροντα, ελίτ και καρτέλ»
«Το ΠΑΣΟΚ μπορεί, σε αυτή τη πολιτική συγκυρία, να παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο, να ανοίξει, να ενώσει δυνάμεις και να δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που έχει ψυχή το ΠΑΣΟΚ, να αποτελέσει την ξεκάθαρη επιλογή προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας στις επόμενες εθνικές εκλογές» υποστήριξε μεταξύ άλλων στο ΟΡΕΝ ο Χάρης Δούκας, ενώ προσέθεσε ότι η κυβέρνηση είναι σε πολύ μεγάλη αποδρομή και η χώρα είναι σε οπισθοχώρηση και οπισθοδρόμηση.
«Έχει εθνικά χαρακτηριστικά αυτή η κάλπη, διότι η χώρα, πρέπει άμεσα να αλλάξει κατεύθυνση. Και αυτό μπορούμε να το κάνουμε. Το ΠΑΣΟΚ πάντα, ιστορικά, ήταν μπροστά στα δύσκολα, σήκωνε ανάστημα και αυτό θα κάνουμε και τώρα. Κάνουμε ένα μεγάλο αγώνα, έτσι ώστε το ΠΑΣΟΚ να ανοίξει, να ενώσει δυνάμεις με προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες, που αξιακά θέλουν να μπουν στην πρώτη γραμμή, ως στρατιώτες όχι στρατηγοί, όχι για να ξεπλύνουν παλιές αμαρτίες, άνθρωποι που δεν μας λοιδόρησαν και δε μας χλεύασαν», υπογράμμισε ο Χάρης Δούκας.
Εξέφρασε την αισιοδοξία πως θα είναι στο 2ο γύρο. «Νομίζω θα τα καταφέρουμε και θα ξαναδημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε το ΠΑΣΟΚ να κυβερνήσει και να αλλάξει την πορεία της χώρας. Όχι για την εξουσία, αλλά για τον εκδημοκρατισμό της εξουσίας», είπε.
Διαβάστε επίσης: