ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 18:28
MENU CLOSE

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εθεάθη με την σύζυγό του στην Αθήνα - Απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις για την δίκη του (video)

16.09.2024 13:42

Μαζί με την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, εθεάθη στην Αθήνα ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Τηλεοπτικά συνεργεία που τον εντόπισαν, πίεσαν για να απαντήσει τόσο για την δίκη, όσο και για να πει κάποιες κουβέντες για τον γιο του, Δημήτρη, ο  οποίος ήταν υποψήφιος για το βραβείο Χορν.

Ωστόσο, ο ηθοποιός και η σύζυγός του, απέφυγαν να πουν το οτιδήποτε, πέρα από μία καλημέρα, με τον Φιλιππίδη να απαντά καταφατικά με ένα νεύμα στην ερώτηση για το αν θα κινηθεί νομικά σε περίπτωση που τελικά αθωωθεί από το δικαστήριο.

Να τονιστεί πως η δίκη έχει πάρει αναβολή μέχρι τον Νοέμβριο, με τον Φιλιππίδη δειλά δειλά, να κάνει την εμφάνισή του στα σόσιαλ και να προσπαθεί να επιστρέψει στον χώρο της υποκριτικής.

Διαβάστε επίσης:

Ντίνος Καρύδης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία του με την κόρη του, Σμαράγδα στο σχολείο (Photo)

Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι: Ήταν δώρο να υποδυθώ τη Νταϊάνα στο «The Crown» (Video)

Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας – Θέλω να τη δω με οικογένεια» (Video)

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 18:25
Exit mobile version