search
ΤΡΙΤΗ 14.10.2025 09:12
MENU CLOSE

Ολυμπιακός: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Γιουσούφ Γιαζίτσι – Επιβεβαιώθηκε η ρήξη χιαστού

28.10.2024 16:40
giazitsi_2810_1460-820_new

Οι φόβοι που εκφράστηκαν αμέσως μετά τον τραυματισμό του Γιουσούφ Γιαζίτσι, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, επιβεβαιώθηκαν, καθώς όπως προέκυψε από την μαγνητική τομογραφία, ο τούρκος επιθετικός του Ολυμπιακού, υπέστη ρήξη χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.

Τις επόμενες ημέρες, ο 28χρονος άσος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα και σύμφωνα με όσα ισχύουν σε ανάλογους τραυματισμούς, θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του, που ο Γιαζίτσι υπέστη ρήξη χιαστού, καθώς η πρώτη ήταν τον Δεκέμβριο του 2019, όταν αγωνιζόταν στην Λιλ.

Διαβάστε επίσης:

Πένθος στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Τόντσι Γκάμπριτς

Ο Μέσι δεν ξεχνά την Μπαρτσελόνα – Η αντίδραση για την «τεσσάρα» στη Ρεάλ

Super League: Μεγάλη νίκη του ΟΦΗ στην Τούμπα (1-2), «γκρέμισε» τον ΠΑΟΚ από την κορυφή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.10.2025 09:11