ΠΕΜΠΤΗ 14.08.2025 04:50
MENU CLOSE

Ο Μάντζος ξεκόβει τη συνεργασία με τη ΝΔ - Τι απαντά στον Γεωργιάδη για το «σοβαρευτείτε για να συγκυβερνήσουμε»

06.11.2024 13:05

«Γκρέμισε» το ΠΑΣΟΚ τις γέφυρες φιλίας που έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον Δημήτρη Μάντζο από το βήμα της Βουλής να επιστρέφει και την αποστροφή του υπουργού Υγείας περί έλλειψης σοβαρότητας. 

Στην παρέμβασή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε πως εάν για την κυβέρνηση σοβαρότητα σημαίνει ότι πρέπει να γίνουμε βολικοί και ευχάριστοι, «τότε όχι, αλλά δεν θα σοβαρευτούμε», καθώς –όπως είπε- «έχουμε τη δική μας σοβαρότητα και όσο ενοχλητικοί να είμαστε για εσάς, εμείς θα συνεχίσουμε». 

Ο κ. Μάντζος μάλιστα, εκτίμησε πως η «επίθεση συμπάθειας του κ. Γεωργιάδη», δεν είναι τίποτα παραπάνω από «συγκεκαλυμμένη αντιπάθεια». 

Βέλη ωστόσο, εκτόξευσε και προς τον Κυριάκο Βελόπουλο ο οποίος με αφορμή τη δήλωση Γεωργιάδη, τον οποίο αποκάλεσε «λαγό» της κυβέρνησης, είπε πως το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει διαχειριστής της δεξιάς πολυκατοικίας.

Παράλληλα, απέρριψε την άποψη της κυβέρνησης ότι εμμένει την αντιπολίτευση του όχι σε όλα, λέγοντας πως είναι άδικο να καταλογίζεται αυτό «από μια κυβέρνηση που λέει όχι σε όλες τις προτάσεις που κάνουμε για την υγεία την Ενέργεια κλπ», επισημαίνοντας πως δεν θα έπρεπε να συζητάμε «για αντιπολίτευση του όχι σε όλα, αλλά για την κυβέρνηση του όχι σε όλα».

Διαβάστε επίσης:

Τσούνης: Ο κόσμος αποφάσισε από ποιον θέλει να κυβερνηθεί και σ’ αυτή την ιερή θέση βρίσκεται τώρα ο Τραμπ

Η επιστροφή του «διαβολικά καλού» Τραμπ και η Αθήνα…

Μπακογιάννη: «Η νίκη του Τραμπ δεν είναι “καμπανάκι”, αλλά “καμπαναριό” για την Ευρώπη»

ΠΕΜΠΤΗ 14.08.2025 04:22
Exit mobile version