Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης θα τελεστεί, το μεσημέρι της Τρίτης, η πολιτική κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη, που έφυγε από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου.
Η σορός του εκλιπόντος Δημάρχου της πόλης θα είναι εκτεθειμένη από το πρωί για όσους επιθυμούν να τον αποχαιρετίσουν στο τελευταίο του ταξίδι.
Η σορός του Γιάννη Μπουτάρη, σύμφωνα με την επιθυμία του θα αποτεφρωθεί.
Άλλωστε ο ίδιος είχε αγωνιστεί ως δήμαρχος για να προχωρήσει η δημιουργία αποτεφρωτηρίου στη Θεσσαλονίκη, παρά τις αντιδράσεις που συνάντησε και κυρίως από την Εκκλησία της Ελλάδος.
«Θα γλείψω και κατουρημένες ποδιές για να τελειώσει το αποτεφρωτήριο», έλεγε ο Γιάννης Μπουτάρης, που αναγκάστηκε να αποτεφρώσει στη γειτονική Βουλγαρία την αγαπημένη του σύζυγο Αθηνά Μιχαήλ, όταν έφυγε από τη ζωή.
Διαβάστε επίσης:
ΕΛ.ΑΣ.: Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών που «χτυπούσε» και υπουργεία – Δύο συλλήψεις
Κοζάνη: Στη ΜΕΘ 17χρονος ύστερα από ατύχημα με πατίνι
Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» – Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.