ΣΑΒΒΑΤΟ 04.10.2025 05:55
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στο Αγρίνιο: «Την απειλούσε με μηνύματα για να την κάνει να γυρίσει κοντά του» δήλωσε η αδελφή του 30χρονου

16.11.2024 18:17

Σε δηλώσεις που έκανε έξω από τα δικαστήρια του Αγρινίου η αδελφή του 30χρονου κατηγορούμενου για τον φόνο της 43χρονης, ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

Η αδερφή του υπό κράτηση 30χρονου γυναικοκτόνου, υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι «ο αδελφός μου δεν γεννήθηκε δολοφόνος και όταν την απειλούσε με μηνύματα, το έκανε για να την καταφέρει να γυρίσει κοντά του». 

Ακόμη, υποστήριξε ότι «ο αδελφός μου είχε ιστορικό ψυχικής διαταραχής και νόμιζε πως βρήκε την σωτηρία του κοντά της, αλλά δυστυχώς καταλήξαμε σε τραγωδία».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννενα: Συνελήφθησαν πέντε μαθητές Γυμνασίου – Ξυλοκόπησαν 13χρονη και βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους

Μέγαρα: Μεγάλη απάτη με την «τέχνη» της καφεμαντείας – Πώς «έφαγαν» περισσότερα από 850.000 ευρώ από 72χρονο

Κώστας Τέο: Θρήνος στην κηδεία του αθλητικογράφου – Η παράκληση της οικογένειας του

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.10.2025 05:45
Exit mobile version